Desitjaràs aquest nou biberó amb forma de pit

Si ets una mare que sols bombar amb freqüència amb un tirallet, i en un moment donat exclusivament, saps la importància que té cada gota de llet materna. ¡Treballes dur per aquest or líquid i per això Desitjaràs aquest nou biberó amb forma de pit ! Llavors, quan arriba el moment de preparar-li un biberó al teu nadó, moltes mares comencen a sentir pànic i sorpresa …

¿I si el nadó no es pren el biberó? I si experimenta confusió amb al mugró? Què passa si no pren el pit després d’ alimentar-se amb un biberó ? Què passa si la llet materna es fa mal a través del procés d’emmagatzematge i preparació? Quin és el millor biberó per donar-li a un nadó que és alletat?

Auxili!!!

No preocupis, totes aquestes preguntes i preocupacions són normals. Una de les meves recomanacions per als pares que s’acosten a aquesta fita de l’alimentació amb biberó és trobar el biberó adequat per al seu nadó.

Amb tants al mercat, pot ser confús i aclaparador quan es tracta de triar el correcte. ¡Recentment hem descobert un nou biberó que vull compartir amb vosaltres! Va ser innovat específicament per a nadons que són alletats, va guanyar el Premi Health & Wellness Award a les millors innovacions de l’any per la revista TIME , va ser nomenat el  biberó més intel·ligent mai fet per Business Insider i les mames que alleten estan encantades. Déjame presentar-te a nanobébé.

El biberó que està girant caps.

El que primer que intriga als pares sobre el biberó de nanobébé, i els fa fer un segon cop d’ull, és l’exclusiu disseny rodó en forma de pit. Una vegada que el miris més de prop, notaràs que l’ampolla té una esquerda profunda en la part inferior. És obvi que aquest biberó no és el biberó que et donava la teva mare i això és exactament el que aquesta empresa es va proposar fer: crear un nou disseny revolucionari que protegeixi els preciosos nutrients de l’interior de la llet materna.

Com ho fan? El secret està en el seu disseny còncau únic.

En primer lloc, sabies que la quantitat de bacteris en la llet materna fresca es duplica cada 20 minuts  a temperatura ambient? Això redueix tant el valor nutricional de la llet materna com el seu valor immunològic, ja que la llet materna utilitza els seus defenses immunològiques per combatre els bacteris. Investigacions científiques recents  han demostrat que la temperatura i l’emmagatzematge de la llet humana tenen un paper vital en la conservació dels seus nutrients naturals.

¿I sabies que escalfar la llet a més de   40 ° C causa el deteriorament de les proteïnes i enzims immunològiques de la llet? El sobreescalfament de la llet materna bombejada també pot reduir l’absorció de greix, el que podria reduir la ingesta calòrica del teu nadó. Que bogeria, veritat? Per això va intervenir i Aparició la nanobébé.

Tot sobre el disseny de la seva ampolla va ser intencional i serveix per a protegir la llet materna. El seu disseny còncau proporciona una exposició significativa a la superfície de la superfície de la llet, el que permet que la llet es dissemini per l’ampolla. La forma de l’ampolla còncava proporciona un escalfament ràpid i uniforme que no destrueix els valuosos nutrients de la llet materna. De la mateixa manera, la forma permet un ràpid refredament de la llet materna, reduint el creixement bacterià.

A causa de la revolucionària forma del biberó de nanobébé, ara tu o un cuidador poden emmagatzemar i escalfar el biberó a temperatures segures i alimentar el nadó ràpidament sense destruir el valor nutricional de la seva llet materna.

Per què els professionals ho desitgen?

Els professionals del sector de la maternitat estimen la nanobébé per les seves característiques de salut i seguretat:

 • El refredament ràpid protegeix el valor nutricional i immunològic de la seva llet. La geometria única del biberó (i les bosses d’emmagatzematge) de nanobébé permet que la llet materna es refredi ràpidament, aconseguint els seus temperatures fredes ideals 2-3 vegades més ràpid que els biberons estàndard. Això redueix el temps que la llet materna passa a temperatura ambient, refredant el més ràpid possible i limitant el creixement de bacteris. Això permet que les propietats immunològiques dins de la llet es dirigeixin cap a la nutrició del nadó en lloc de combatre el creixement bacterià. 
 • L’escalfament ràpid i uniforme a temperatures segures ajuda a evitar danyar els preciosos nutrients de la seva llet. El sobreescalfament de la llet materna danya els nutrients i augmenta el risc de punts calents, que són perillosos per al seu nadó. Com líquid biològic viu, la llet materna comença a deteriorar-se per sobre de la temperatura corporal, per la qual cosa es recomana escalfar suaument amb aigua tèbia, no bullint. El biberó d’nanobébé permet un escalfament ràpid i uniforme a temperatures segures, per satisfer de manera ràpida i saludable les necessitats immediates de fam del seu nadó.

Per què els pares ho desitgen?

La comoditat tot en un i l’alta taxa d’acceptació de l’ampolla són només algunes de les coses divertides que els encanta als pares sobre la nanobébé. Aquí està la llista completa.

 • La forma familiar de pit de Nanobébé  ajuda a molts nadons a saber instintivament on col·locar el seu cap, mans i boca.
 • La forma familiar  fomenta una transició suau i instintiva del pit al biberó  per als moments en què la mare necessita estar lluny del nadó.
 • És  fàcil de sostenir,  el que els permet aprendre a auto-alimentar-se de manera segura i més ràpid.
 • La forma del mugró del biberó imita el pit de les mares i és  el mugró  amb la  taxa de flux més lenta  del mercat, i s’assembla més a la lactància materna real.
 • Les tetines de silicona tenen un avançat sistema de ventilació de 360 ° per ajudar a reduir els còlics  .
 • Es  escalfa 2-3 vegades més ràpid  que les ampolles estàndard. Els pares poden calmar i alimentar els seus nadons més ràpid.
 • No es creen punts calents  amb la geometria del disseny, la qual cosa vol dir que ‘res cremarà als nostres nadons!
 • Pots bombar directament en l’ampolla de nanobébé  amb el seu adaptador de bomba de lactància.
  • L’adaptador d’extractor de llet de nanobébé és compatible amb tots els extractors de llet de coll estret estàndard (la majoria dels extractors de llet en el mercat avui en dia) que inclouen Medela, Ameda i molts més.
 • Les ampolles de nanobébé poden apilar una damunt de l’altra per a un  millor emmagatzematge  .
 • Fàcil neteja  perquè totes les peces són desmuntables.

Millora l’alletament

Podem veure que les ampolles de nanobébé s’han creat per millorar tot el procés d’alimentació de llet materna des d’una ampolla!

Si estàs interessat en provar nanobébé amb el teu bebè, et recomanem el seu set d’iniciació. Inclou tots els elements essencials que la mare necessitarà per al seu nadó: biberons de llet materna per ajudar a conservar els nutrients de la llet materna durant l’emmagatzematge i l’escalfament, el recipient d’escalfament intel·ligent no elèctric d’nanobébé per a un escalfament ràpid i uniforme de la llet materna, així com els xumets Flexy de nanobébé.

Contingut de la caixa:

1 x recipient d’escalfament intel·ligent  
abril biberons de 150 ml 4 tetines de silicona de flux lent 
4 x tapes de viatge  
4 x tapes d’emmagatzematge  
2 x adaptadors de bomba d’extracció  
2 x xumets flexibles de 0-3 m

Tots sabem que cada nadó és diferent i que no tots els biberons són adequats per a cada nadó. Però per a les famílies que estan alletant i que estan buscant el més proper al pit de la mare, el biberó de nanobébé pot ser el biberó adequat per al teu nadó i perquè el teu Desitjaràs aquest nou biberó amb forma de pit.