Icono del sitio My Cool Family

Terra Natura Múcia

Entre totes les diferents activitats en família que es poden fer durant el teu temps lliure, mantenir-nos en contacte amb la natura i els animals és per a mi una de les millors opcions quan es tracta de passar un dia complet i agradable. Terra Natura Múrcia compleix amb els nostres requisits.

Terra Natura Múrcia

A Múrcia, el clima és agradable, amb molts dies assolellats durant tot l’any, i fa que les activitats a l’aire lliure siguin una oportunitat perfecta per tenir un dia relaxant, divertit i interessant en família o amb amics.

Un parc natural per a tota la família

Terra Natura Múrcia t’obliga a fer-li una visita, no només per als turistes sinó també per als murcians, ja que aquest parc natural t’ofereix l’oportunitat de gaudir de la natura, els animals i el clima, i també et permet descobrir noves experiències, com «zooimmersió«: es tracta d’un nou concepte de zoològic en què els animals s’exhibeixen immersos en una recreació del seu hàbitat, que pot ser simulat, real o una combinació d’ambdues coses. A més, les instal·lacions estan pensades perquè diverses espècies comparteixin un mateix espai i, especialment, perquè els visitants tinguin la impressió d’estar submergits en l’entorn dels animals.

Als nens els encantarà Terra Natura Múrcia, ja que és un dels millors parcs d’animals de tot Europa. Aquí, el teu i els seus fills podeu veure més de 50 espècies d’animals, tots en el seu propi hàbitat privat. Des micos a lleons, de girafes a rinoceronts, de llops a aus exòtiques i de boa constrictors.

Pots alimentar els animals

Molta gent pot pensar que els parcs temàtics són llocs perquè només gaudeixen els nens, però des de la meva pròpia experiència, vaig canviar d’opinió tan aviat com vaig poder adonar-me del divertit que el poden passar els adults a alimentar els animals o simplement fer fotografies .

Els animals conviuen junts en alguns espais

Més de 300 animals de 50 espècies diferents viuen a les dues àrees temàtiques, alguns d’ells en perill d’extinció, així com moltes espècies d’arbres i plantes que els pots trobar a Terra Natura Múrcia.

Àrees de servei i zones de pícnic

Per descomptat, el parc ofereix als visitants alguns restaurants i bars, però també pots portar el teu propi menjar i beguda, i gaudir de les fabuloses àrees de descans, des d’on hi ha increïbles vistes de la ciutat de Múrcia i els seus voltants.

Podeu trobar més informació sobre Terra Natura Múrcia al seu lloc web, inclosos els horaris d’obertura i els preus dels tiquets, i com arribar-hi.

Salir de la versión móvil