Icono del sitio My Cool Family

Slumbersac, sacs de dormir per a nadons

Això podria ser una coincidència, o pot ser que hagi trobat un producte en el que hauria d’haver invertit fa molt de temps. De fet, en certa manera ho vaig fer i després vaig pensar que Slumbersac, sacs de dormir ho havia superat. Així que no vaig buscar més. Estic parlant de sacs de dormir. No obstant això, no és un sac de dormir vell, clàssic, o com els de tota la vida, sinó un amb els peus! O forats per als peus! Slumbersac, sacs de dormir per a nadons.

Slumbersac, sacs de dormir per a nadons

Un sac fàcil de posar

Sona força simple i no és el millor artefacte per a nadons del planeta, però escolteu-me. Quan em vaig convertir en pare per primera vegada i estava fent tot aquest treball de mitjanit, com canviar el bolquer del nadó o si s’embruta canviar sencer … vaig fer moltes compres en línia, i en elles sempre ha estat una cosa fàcil on posar el nen a dormir, amb cremallera i ràpid de posar i treure. Havia sentit parlar de sacs de dormir i em vaig trobar amb una companyia anomenada Slumbersac.

Manté còmode i calentet

Això va ser en els dies en què ell es va acomodar en el seu llitet lateral i abans que comencéssim a fer collit. Vaig lluitar perquè Enzo es quedés dins d’una manta i estava naturalment espantat que acabés la manta enrotllada sobre el seu cap, fins i tot si tindria petits forats per respirar. Un sac de dormir per a nadons llarg et garanteix que es quedarà aquí tota la nit, no es destaparà ni correrà el risc de ofegar-se. A més, per Enzo no era ni massa calenta ni massa fred.

Seguretat i confort

I després va arribar Enia! Així que a la qual Enzo va arribar a l’any, el vam posar al seu bressol a la seva habitació, a dormir sol i Enia va ocupar el lloc de collit. Amb aquest canvi també va poder seguir utilitzant el sac d’Enzo, al bressol, al sofà, en qualsevol lloc!

És ara que hem descobert el sac de dormir per a nadons amb forats per als peus. És genial perquè Enzo pot tornar a fer servir el sac de dormir, tant al llit com fora de llit ja que té forats per als peus.

Aprendre a caminar

D’aquesta manera, si comença a caminar, pot seguir calentet i sense sortir del sac. Si quan va començar a caminar hagués seguit en un sac sense forats per als peus, s’hagués frustrat ja que s’hagués caigut si hagués intentat posar-se de peu a la borsa. Així que vam deixar d’usar els sacs de dormir habituals tipus bossa.

Estant amb mi, tots dos vam dormir millor perquè estar a prop significava menys despertars i Miriam li podria donar el pit. Però sento que el seu somni va ser de vegades turbulent a causa dels canvis de temperatura. Vaig intentar posar-li un edredó a part, però això sovint acabava a terra o al final del llit.

A vegades ho tenia cobert amb el nostre edredó, encara que és pesat i calenta, a més que tenia por que es llisqués sota d’ell. Vaig intentar amuntegar, però això sovint ho posava massa calenta i clarament no còmode. I llavors una cosa màgica va succeir …

Provant Slumbersac

Em van convidar a provar Slumbersac, sacs de dormir amb forats per als peus. Estava intrigat i vaig triar el model de osset ja que em va donar nostàlgia el model. Va ser un èxit instantani. És cert que és una mica gran, però al ritme de creixement d’Enzo no li durarà molt i podrà usar-lo enia. Es veu preciós mentre corre per casa amb el sac de dormir. Encara que és super pràctic. Si es desperta durant la nit i ha de venir al nostre llit, no em cal abrigar o llevar-li les capes. Pot venir el sol. Tampoc necessito vestir a primera hora del matí quan no va a la guardi, ja que se sent molt còmode jugant amb el sac de dormir.

Tranquil·litat i son més profund

I sembla que dorm amb un somni molt més profund. Em sento com un pare nou, ja que des que va arribar el sac de dormir he tingut les nits més tranquil·les des d’abans que naixés. És clar que aquests sacs de dormir són molt còmodes i això em fa molt feliç i em relaxa. Definitivament recomano aquest tipus de sac de dormir per a nens petits, ja que crec que és un excel·lent invent.

El meu únic aspecte negatiu és que, pel costat gran, els seus peus de vegades es fiquen a la borsa i es frustra una mica perquè no pot estirar-los, però això només ha passat un parell de vegades i tan aviat com els treu es queda millor.

Definitivament vaig a comprar un per als mesos més càlids i desitjo que amb això, Enzo continuï dormint bé.

Has provat els sacs de dormir per a nadons Slumbersac amb forats per als peus?

Salir de la versión móvil