Icono del sitio My Cool Family

Regals de Sant Valentí per a la mare exhausta

Les flors, la xocolata i les joies són regals clàssics del dia de Sant Valentí. Si tu no estàs segur de què fer amb el teu dama en aquest dia especial d’ amor … anem malament! No obstant això, per a algunes de les mares més cansades; hi ha altres 1,000 regals que els encantaria tenir en comptes del clàssic llistat. Bé, potser no 1.000. Però definitivament hi ha alguns regals en què puc pensar que; literalment, es consideraria els millors Regals de Sant Valentí per a la mare exhausta.

Llavors, si tens una mare exhausta en la teva vida a la qual li agradaria un regal que està fora del normal. ¡fes un cop d’ull a algunes idees que ella realment desitjaria!

Dia de Spa

Cada dona al planeta estima ser mimada. Per simplement recolzar-hi, o seure allà, i deixar que algú els faci lluir i sentir-boniques. Considera reservar un dia de spa per a la teva dona / mare / germana / núvia per rebre un massatge, pedicura, manicura o facial. O bé, demana cita per ressaltar, tallar i pentinar el seu cabell, o fins i tot un bonic canvi d’imatge per part d’un maquillador professional.

Contracta una mainadera

Si bé volem als nostres fills més que a res en el món, de vegades només volem sortir de la casa per a una nit o algun temps sols. 

Potser no tens familiars o amics propers que estiguin disposats a tenir cura als teus fills durant algunes hores, paga a una mainadera de confiança perquè s’ocupi de les teves preocupacions. 

I si no saps a qui trucar, pregunta a alguns dels teus amics locals sobre recomanacions d’una mainadera o va buscar en llocs i aplicacions web.

Un servei de neteja

Tots sabem que una casa neta i una vida organitzada porten molta més pau i relaxació per a la mare exhausta, i per a tots en general, per al cas. I mira, per a nosaltres, els pares que hem de fer malabars amb mil coses en un dia, de vegades l’últim que volem fer és netejar la casa. Per molt que tingueu les tasques compartides o un de carregui més que l’altre, és una cosa amb el que us donarà més aire a tots dos. Contractar una persona per fer una neteja profunda és una gran benedicció. Pregunta per les recomanacions d’un servei de neteja en el teu veïnat o la recerca serveis de neteja a la teva àrea.

Dies de «Dormir a»

Entre despertar-se amb el nadó diverses vegades a la nit i aixecar d’hora quan els altres nens estan a punt per enfrontar el dia, no és d’estranyar que les mares estiguin molt cansades. Si ets el cònjuge, o si vius a la mateixa casa, considera assumir la responsabilitat d’aixecar d’hora amb els nens i tenir cura del nadó a la nit, encara que només sigui per uns dies. Dormir és essencial perquè siguis la millor mare que podia tenir el teu fill, de manera que permet que la mare dormi bé o dormi fins tard, això serà un gran regal.

Bany relaxant ininterromput

Per a algunes de les mares i pares que tenen nens petits, gairebé mai ens banyem sols, i molt menys anem al bany sense nens als nostres peus (són petites ombres). Per a una mare que té un treball exigent a temps complet, no hi ha res com prendre un bany llarg, calenta i relaxat. Considera la possibilitat de decorar la banyera i l’aigua del bany amb pètals de rosa, espelmes enceses i compra una mica de sabó de bany de bombolles per banyar-se. Un cop que l’habitació tingui un ambient serè i romàntic, deixa-vos a la banyera tot el temps que vulgui. Assegura’t que els nens estiguin ocupats a l’altra habitació, perquè pugui agafar energia sense interrupcions.

Servei de lliurament d’aliments

De vegades, les compres de queviures poden ser tedioses, i haver de planificar els àpats pot ser estressant. Hi ha tones de serveis de lliurament d’aliments increïbles disponibles en l’actualitat, des d’on s’envien els àpats a la seva porta, sense la necessitat d’anar al supermercat. Alguns supermercats t’envien els ingredients i comestibles per fer els àpats des de zero, mentre que altres companyies envien el menjar preparat i a punt per cuinar. 

Vi

Vull dir, això necessita una explicació? El vi és  increïble  . I per a moltes mares, és una manera perfecta de relaxar-se després d’un dia boig. També hi ha algunes grans cellers de vins i botigues en línia que et manen va venir a casa cada mes. 

Anar de shopping

Anar de compres sempre és divertit, però anar de compres amb nens sempre dura poc. Ofereix a la mare una mica de temps perquè ella pugui fer-ho sola i sense límit de temps per tornar a casa. Sense pressupost, cuida’t dels nens durant el dia o troba algú que tingui cura als teus fills, i deixa-tenir un gran dia comprant tot el que vulgui per a ella.

Olis essencials

Milers de mares juren que els olis ajuden a equilibrar les seves agitades vides de mil maneres diferents. Hi ha olis essencials per ajudar a la mare a descansar, mantenir les seves emocions estables; donar suport el seu sistema immunològic; fer que la teva llar faci olor amb una aroma increïble i molt més. 

 «50 coses que estimo de tu»

De vegades, tot el que la mare vol saber és que és molt apreciada. Les paraules amables; en reconèixer tot el que fa per tota la família, mostrar-li que tota la seva abnegació no passa desapercebuda; són més dolços que qualsevol regal car que puguis comprar. Una idea de regal realment increïble (i econòmica) que a la mare li encantaria és un flascó ple de «50 coses que estimo de tu» . Tan fàcil com escriure 50 coses diferents que adores d’ella, talla-les en fulls de paper separades i col·loca-dins del pot. Ella podrà treure’ls un per un i llegir totes les coses que el teu (i els teus nens) estimeu d’ella. És un regal tan commovedor que ella podrà guardar per sempre!

En qualsevol cas, fes que el Dia de Sant Valentí sigui especial aquest any per a la mare. Ella s’ho mereix; després de tot el que fa per estimar i cuidar tots els que l’envolten. Si tries fer algun d’aquests regals de Sant Valentí per a la mare exhausta, et prometo, ¡que li encantarà!

Salir de la versión móvil