Icono del sitio My Cool Family

Que veure a Cartagena en Família

Part de la meva família ha viscut a Cartagena, i no podríem dir no a una petita escapada a Cartagena (no has de confondre-la amb la Cartagena de Colòmbia). Cartagena és una petita ciutat situada dins de la regió de Múrcia, i és la llar d’un dels ports comercials i defensius més importants de la història moderna. Així que ens vam decidir a fer una passejada per algunes de les seus racons més divertits i interessants.

Que veure a Cartagena en Família

Fes un passeig en vaixell per la costa de Cartagena

Com que és una gran ciutat portuària i una important parada de creuers, és gairebé obligatori que facis un petit viatge en vaixell per la costa de Cartagena per a descobrir la seva rica història, inclosa la seva experiència en mineria i la llarga lluita contra els pirates.

Visita el Museu Arqueològic i Naval

A Cartagena hi ha molts museus, i quan arribes i et dones compte de lo petita que és una ciutat, t’adonaràs que són masses, n’hi ha un per a cada temàtica i molt ben documentats. Dos dels millors museus són el Museu Naval i el Museu Arqueològic, tots dos gratuïts amb una petita aportació per preservar el seu manteniment i personal.

El castell de la concepció i els seus jardins

El Castell de la Concepció és el millor punt de partida per conèixer la ciutat i adquirir una visió general dels seus 3.000 anys d’història, fundada pel general Àsdrubal. Situat al turó del mateix nom, ha servit d’enclavament per un temple romà dedicat a Esculapi, una alcazaba musulmana, un castell medieval o per instal·lar la sirena que avisava la població dels bombardejos a la Guerra Civil. A més, des de la fortalesa s’obté la millor panoràmica de la ciutat i del seu port natural. Tot a l’abast gràcies al Ascensor Panoràmic que salva l’alçada del turó.

Passeja pel fòrum romà de Cartagena

El Barri del fòrum romà s’erigeix com un dels majors parcs arqueològics urbans d’Espanya. Et convida a passejar per les antigues calçades de Carthago Nova; a recórrer els diferents ambients de les termes del port on pots veure el seu pòrtic d’accés amb el terra original. T’asseguro que pots arribar-te a imaginar com eren els banquets en l’imperi romà quan visiteu l’Edifici de l’Atri amb els seus alts murs i decoracions pictòriques; i et submergeixis en els cultes mistèrics als déus egipcis Isis i Serapis en el seu santuari. En definitiva, una manera d’endinsar-te en l’antiga ciutat romana coneixent diferents aspectes de la seva vida diària.

Visita al Teatre Romà de Cartago Nova

El Teatre Romà és una peça arquitectònica impressionant, i qualsevol fotografia no li farà justícia en absolut. Vam pujar al cim, però, si us plau, tingues en compte que és una caminada bastant empinada per arribar-hi, de manera que podria no ser per a qualsevol persona amb problemes per caminar. Hi ha un ascensor que et portarà al punt més alt.

Camina pels carrers de vianants de Cartagena

Un cop t’hagis esgotat caminant per les alçades i les profunditats del teatre romà, la sortida et portarà als carrers empedrats d’aquesta bonica ciutat. Combina una rica vibra de modernitat amb arquitectura històrica i cultura, cosa que poques vegades està disponible en la societat actual.

Desitgem que gaudeixis de Cartagena tant com ho hem fet nosaltres en família!

Salir de la versión móvil