Icono del sitio My Cool Family

Pijames divertits per als més petits de la casa

Aconseguir la roba de dormir adequada per als teus fills és important, no només perquè tendeixen a passar més hores al llit que la resta de nosaltres, sinó també perquè a la majoria dels nens els agrada descansar en roba còmoda. Per això avui us mostrarem alguns Pijames divertits per als més petits de la casa.

Què has de tenir en compte?

La comoditat ha d’estar com a prioritat la vostra llista de tenir en compte, i això vol dir que les teles siguin suaus, així com els punys, cinturons i etiquetes que no causin picor (si n’hi ha).

El cotó orgànic és particularment popular entre la roba de dormir dels nens perquè és molt suau, no té substàncies químiques i no provoca al·lèrgies.

Després hi ha la longevitat: cap pare vol que els seus fills acabin amb una camisa de dormir, pijames, granota o una bata tan gastada, que es cansi i s’esvaeixi i hagin de comprar de nous abans que la temporada acabi.

I parlant de temporades, aquest és un altre aspecte a considerar: una camisa de dormir lleuger no ho faràs servir per a les nits fredes d’hivern, mentre que un gran mico tou els deixarà ben suats quan el fred desaparegui.

Si decideixes finalment comprar un pijama en línia has de tenir en compte la talla del teu fill, si al final no li va bé o li va massa gran, també pot ajudar-te la política de devolució de la botiga.

Pijames sencers d’unicorn

Els pijames de personatges fantàstics s’han convertit en peces de roba molt populars en els darrers anys, sobretot aquells que imiten la forma de personatges anomenats «Kigurumi». La raó principal de la seva popularitat té origen al Japó on s’utilitzen no només com pijames per estar per casa i dormir, sinó que també són molt comuns en festes i carnavals on la gent es disfressa.

A moltes persones els agraden els unicorns, són criatures místiques i boniques que criden molt l’atenció, per aquesta raó no impressiona tant que siguin criatures a les quals les persones els tinguin molt afecte i decideixin comprar un pijama que els faci veure com unicorns, o comprar-li als seus fills perquè es diverteixin. Tingues en compte aquest original pijama d’unicorn .

Pijames de personatges Disney

Els pijames de personatges Disney són ideals per als més petits de la casa; no només els van a abrigar i van a poder passar la nit tranquils sense despertar-se o sentir-se incòmodes pel fred, sinó que també van a sentir alegres ja que estaran fent servir una peça que té a un dels seus personatges preferits. Al meu personalment m’ha encantat un dels famosos pijames de Lilo & Stitch … imagines veure al teu petit corrent per la casa com Stitch?

Pijames d’animals

Coincidiràs amb nosaltres que un dels animals més estimats i tendres que existeixen són els ulls colla. Per aquest motiu no és d’estranyar que aquest peculiar animal estigui en diferents formats, des de peluixos fins a p ijamas d’animals, com els de colla .

Quins creus que són per a tu els Pijames divertits per als més petits de la casa ?

Salir de la versión móvil