Icono del sitio My Cool Family

Moda per a nenes i nens Primavera 2019

Sabem que has estat esperant això. La informació sobre el que veuràs a les botigues i en línia a la botiga en línia de roba infantil Modaminis en Moda per a nenes i nenes Primavera 2019 .

I podem dir-te que és fresc, colorit i esportiu! Llavors, ajuntem totes les peces per muntar el trencaclosques. Aquí està el nostre informe de tendències de moda infantil per a la primavera 2019.

Les tendències canvien

Així i tot, hem d’admetre que les tendències també han canviat. La indústria ho està fent bastant a dia d’avui, així que les marques s’aferren al que funciona i els compradors segueixen aquest esquema de totes maneres.

Es podria dir: No hi ha risc, no és divertit! I estem d’acord des del punt de vista de la moda. Però observar l’economia i els canvis dràstics que comporten les compres en línia no és fàcil explorar noves aigües.

I és per això que hi va haver una tendència que va ser tan ben rebuda per tots. I això comparteix un gran optimisme. Impressions feliços combinades amb missatges impresos forts. ¡Encoratjar i motivar les vibracions positives per a aquestes persones petites de les nostres vides!

Què hi ha més? Fem una ullada:

Les marques s’estan tornant acolorides. Sí, els colors primaris com el vermell o el blau s’han incorporat fins i tot per marques que solien seguir la gamma de colors més foscos fins a la data.

En cas contrari, trobem molts colors prelavados, tons rosats (una altra tendència que sembla estar aquí per quedar-se), així com colors pastissos. Potser el focus en blanc i negre comença a canviar?

Una proposta rosada: també trobaràs rosa a la secció de nens el proper estiu. ¡En quantitat!

Per a les teles hi haurà un munt de ris, cotó natural i lli. Tot l’aspecte orgànic està creixent, la qual cosa és meravellós. Avui en dia, definitivament es pot triar comprar productes orgànics i tenir un vestuari elegant. És genial veure a les marques assumir responsabilitats, buscar solucions i els millors mètodes de producció!

Tendències

Ondulats

Sí, encara segueixen aquí. I a tot arreu. Adaptat per algunes marques que ni t’imaginaves, de manera que hi haurà un problema per a tots els gustos la propera temporada.

Brodats

Una bella manera d’adornar la roba i hi haurà bells dissenys que se’t cridaran l’atenció.

Serrells

Probablement hagis notat aquesta tendència en el departament de roba femenina per aquest hivern. Hi haurà molts per als nens l’any que també.

Estampes

Emoticones, missatges, arc de Sant Martí …

Esportiu

La influència de l’atletisme és real i pots trobar molts looks còmodes. Els acabats elàstics o els teixits lleugers s’adapten del sector del desgast esportiu.

Esperem que els agradi el proper any i per ara ens centrem en les noves temporades per a aquest 2019, et deixo aquest enllaç on trobaràs més idees !

Salir de la versión móvil