Icono del sitio My Cool Family

Millors pel·lícules per veure en família

Si tens un nen petit; saps que entretenir-lo (i estar al dia amb ells) pot ser una feina a temps complet. Afortunadament; la indústria del cinema ha tret algunes pel·lícules genials per a nens petits per estimular-los el cervell; i per donar-li un descans molt necessari durant el dia. Aquestes pel·lícules per a nens petits són acolorides i simples; però capturaran la seva imaginació i mantindran la seva atenció. Perquè no veure les millors pel·lícules per veure en família en els nous Televisores OLED Panasonic?

Aquesta llista té les millors pel·lícules per veure en família!

Moltes de quals també són excel·lents per a nens de qualsevol edat! Les millors pel·lícules per a un nen petit estimularan el seu cervell en incloure una història que un nen pugui entendre (les històries sobre animals són genials; solen ser animades i generalment compten amb música, la qual cosa és ideal perquè el teu fill canti i ball juntament amb el seu seus personatges preferits.

[AMAZONPRODUCTS asin=»B071K1S387″]

Aquesta llista presenta les millors pel·lícules per veure en família; incloent Mary Poppins, Chitty Chitty Bang Bang; Madagascar; El Rei Lleó; Buscant en Nemo; Les aventures d’Elmo en Grouchland, Toy Story; Les moltes aventures de Winnie the Pooh … Si creus que alguna pelicula ha d’estar a la llista, posa-la en comentaris!

Los Minions (2015)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B071YZHW1P»]

Minions és una pel·lícula de comèdia animada per ordinador en 3D nord-americana de 2015 dirigida per Pierre Coffin i Kyle Balda, i és una spin-off / preqüela de la franquícia Despicable Me (Gru, el meu dolent preferit). Els Minions Stuart, Kevin i Bob són reclutats per Scarlet Overkill (Sandra Bullock), una supervillana que, al costat del seu marit inventor Herb (Jon Hamm), tramen un pla per dominar el món.

La dama y el vagabundo (1955)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B00JVQUZUE»]

La dama i el vagabund és una pel·lícula de comèdia musical romàntica animada de 1955 produïda per Walt Disney i estrenada als cinemes el 22 de juny de 1955. Aquesta pel·lícula explica la història d’una femella americana Cocker Spaniel anomenada Reina, que viu amb una família refinada de classe mitjana alta i un mascle vagabund anomenat Golf. Quan els dos gossos es troben, s’embarquen en moltes aventures romàntiques.

Shrek (2001)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B00005NQFI»]

Shrek és una pel·lícula de 2001, comèdia de fantasia animada per ordinador, produïda per PDI / DreamWorks, llançada per DreamWorks Pictures, dirigida per Andrew Adamson i Vicky Jenson, amb les veus de Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz i John Lithgow. Es basa lliurement en el llibre il·lustrat de contes de fades de William Steig de 1990, Shrek!, I en certa manera serveix com una pel·lícula de paròdia, dirigida a altres pel·lícules adaptades de les fantasies de nombrosos nens.

Buscando a Nemo (2003)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B00CBB1YE2″]

Buscant a nemo és una pel·lícula americana d’aventures i comèdia dramàtica animada per ordinador produïda en 2003 per Pixar Animation Studios i llançada per Walt Disney Pictures. Escrita i dirigida per Andrew Stanton, explica la història del peix pallasso sobreprotector anomenat Marlin que, juntament amb un regi espigazo anomenat Dory, busca al seu fill Nemo segrestat fins al port de Sydney. En el camí, Marlin aprèn a arriscar-se i deixar que Nemo es cuidi sol.

Ratatouille (2007)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B003Z7SIFY»]

Ratatouille és una pel·lícula de comèdia animada per ordinador de 2007 produïda per Pixar Animation Studios i llançada per Walt Disney Pictures. És la vuitena pel·lícula produïda per Pixar, i va ser coescrita i dirigida per Brad Bird, qui va reemplaçar a Jan Pinkava el 2005. El títol es refereix a un plat francès, «ratatouille», que se serveix al final de la pel·lícula, i també és un joc de paraules sobre l’espècie del personatge principal.

Monstruos SA (2001)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B003Z7RZWG»]

Monstres SA és una pel·lícula de comèdia animada per ordinador de 2001 dirigida per Pete Docter, produïda per Pixar Animation Studios i llançada per Walt Disney Pictures. La pel·lícula se centra en dos monstres empleats en el titular Monstres SA – el millor asustador James P. «Sulley» Sullivan i el seu company borni i millor amic Mike Wazowski. Els empleats de Monstres SA. generen el poder de la seva ciutat atacant i espantant als nens

Toy Story (1995)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B004DV9TZE»]

Toy Story és una pel·lícula canadenca de comèdia d’aventures animada per ordinador produïda en 1995 per Pixar Animation Studios i llançada per Walt Disney Pictures. Dirigida per John Lasseter, Toy Story va ser el primer llargmetratge animat per ordinador i la primera pel·lícula teatral produïda per Pixar. Toy Story segueix a un grup de joguines antropomòrfics que fingeixen estar sense vida quan els humans són presents, i se centra en la relació entre Woody, un ninot vaquer, i Buzz Lightyear, una figura d’acció d’astronauta.

Frozen (2013)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B00GZOCM7O»]

Anna, és una optimista redomada, que s’uneix a Kristoff, un temerari muntanyenc i al seu company el ren Sven. Junts emprenen un viatge èpic a la recerca d’Elsa, per posar fi a la seva gèlid encanteri que ha condemnat a Arendelle a un hivern etern. Pel camí, Anna i Kristoff es trobaran amb follets místics, un divertit ninot de neu anomenat Olaf, temperatures extremes pròpies de l’Everest i molta màgia. Es veuran obligats a lluitar contra els elements per salvar el regne de la destrucció més absoluta.

Up (2009)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B003Z7SING»]

Carl Fredricksen és un venedor de globus de 78 anys, qui finament aconsegueix dur a terme el somni de la seva vida: enganxar milers de globus a casa i sortir volant rumb a Amèrica del Sud. Però descobreix massa tard que la major dels seus malsons s’ha embarcat també en el viatge: 1 Explorador de la Jungla anomenat Russell, que té 8 anys i un optimisme a prova de bomba.

Mary Poppins (1964)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B0053CAGAE»]

Mary Poppins és una pel·lícula de fantasia musical nord-americana de 1964 dirigida per Robert Stevenson i produïda per Walt Disney, amb cançons escrites i compostes pels germans Sherman. Uneix-te a l’pràcticament perfecta en tot Mary Poppins mentre converteix màgicament cada tasca en un joc i cada dia en una apassionant aventura. Alhora et veuràs envoltat d’inoblidables personatges com el talentós escura-xemeneies Bert.

Los Increibles (2004)

[AMAZONPRODUCTS asin=»B003Z7SI4K»]

Bob Parr i la seva dona Helen eren els més grans combatents del crim, salvant vides i lluitant contra dolents diàriament. Quinze anys després, aquesta singular família ha estat forçada a adoptar una identitat civil i a retirar-se a les afores, on viuen vides normals al costat dels seus tres fills, Violeta, Dash i Jack Jack. Ansiós per tornar a l’acció, Bob troba la seva oportunitat quan una misteriosa trucada el porta a una remota illa per a realitzar una missió d’alt secret. Aviat descobrirà el super esforç «familiar» que suposa salvar el món de la destrucció total.

Hi ha moltes més pel·lícules però pot donar per un altre post … aquestes són les nostres millors pel·lícules per veure en família, quins són els teus favorites?

Et pot interessar: Libros recomendados

Salir de la versión móvil