Icono del sitio My Cool Family

El millor sushi de la Costa Brava

Tothom et diu que no mengis sushi durant l’embaràs; però ¿tenen raó? Al Japó, es considera que el sushi és saludable durant l’embaràs i hi ha molts que creuen que la prohibició d’alguns paisos del «sushi durant l’embaràs» és insultant per a la cultura japonesa. Per això volem llistar; els restaurants amb el millor sushi de la Costa Brava

Menjar sushi i peix cru és part d’una dieta saludable durant l’embaràs al Japó, sempre que mengi peix amb nivells segurs de mercuri. No hi ha evidència científica que menjar sushi durant l’embaràs augmenti les complicacions de l’embaràs. Sempre que prenguis certes precaucions i mengis peix baix en mercuri, llavors hauria de ser segur menjar sushi durant l’embaràs.


El millor sushi de la Costa Brava


Komotoloko

Una food truck situada a Mont-Ras, amb producte sempre fresc, local i de qualitat, trobaràs una carta de la qual escollir, recomanem deixar-te portar per les suggerències del xef!


Far Nomo – Llafranc

Far Nomo és un projecte conjunt entre Grup Nomo i Mas de Torrent, que gaudeix d’un emplaçament privilegiat en un dels fars més rellevants de la Mediterrània peninsular: el far de Sant Sebastià.

El local presenta una gastronomia basada en l’experiència dels restaurants de Grupo Nomo, amb una representació dels seus millors i més recents creacions.

A part de la fabulosa gastronomia, es pot prendre una copa a la part de chill-out amb un servei excel·lent, sense massificacions i amb unes envejables panoràmiques al Mediterrani.


Sushidaro – Platja d’Aro

Sushidaro és un local acollidor amb una àmplia terrassa que fusiona la millor cuina japonesa amb tocs mediterranis per fer-te descobrir noves sensacions.


Restaurant Oreig – L’Escala (Cala Montgó)

El restaurant Oreig és a 50 m de la platja de Cala Montgó, al límit dels municipis de l’Escala i Torroella de Montgrí. Al centre de la Costa Brava. Disposa d’una àmplia terrassa on gaudir d’una tarda en un dels llocs més emblemàtics de la zona amb els teus amics o familiars. La cuina que ofereixen està centrada en els productes frescos de proximitat i de primera qualitat. Així, com no podria ser d’una altra manera, fan cuina mediterrània amb ingredients i plats propis de la nostra terra. També han volgut ser innovadors, i per això t’ofereixen una carta especial dedicada al sushi. En un apartat de la terrassa podràs veure com 1 sushiman et prepara els teus plats de sushi.


Natsumi Lloret – Lloret de Mar – Blanes

Natsumi és l’espai de cuina creativa japonesa i take away a Lloret de Mar. Al Restaurant Natsumi podràs gaudir tant de carta com de menú, elaborats amb productes de màxima qualitat, en un ambient relaxat i elegant.


La Bòbila – Corçà

És una antiga fabrica industrial de ceràmica del segle XIX situada a la plana empordanesa. El complex inclou un restaurant d’aires provençals que es relaciona directament amb el showroom compaginant tots dos estils. L’alma mater de la Bòbila es defineix en 4 conceptes que conflueixen en paral·lel per reinventar-: Decoració, Arquitectura, Organització d’esdeveniments i Restauració. La nova filosofia de la Bòbila introdueix nous plaers en una carta ampliada però que conserva la cuina que durant tants anys s’ha estat elaborant.


Can Kai – Begur

Cuina japonesa amb productes de la terra i de primera qualitat. Aquest restaurant japonès de Begur es troba situat en una meravellosa antiga casa indiana.


Moss Sushi – Palamós

Moss Sushi va un pas més enllà del tradicional sushi per atrevir-se amb fusions entre la cuina japonesa i ingredients occidentals. Tempures, ceviches i tàrtars acompanyen una carta culminada pels seus deliciosos i imaginatius; postres per gaudir en el seu agradable menjador on la seva íntima terrassa interior.


Tens alguna recomanació on creus que hi ha El millor sushi de la Costa Brava

Salir de la versión móvil