Icono del sitio My Cool Family

Megablocks – Millora la creativitat del teu fill

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Cal dir que fins que no s’ha acostat als 2 anys d’edat; Enzo no ha estat realment interessat en jugar amb blocs de construcció. M’encanten aquestes joguines perquè cultiven i millora la creativitat del teu fill; em preocupava una mica que mai s’interessés pels blocs de construcció i et puc dir que gairebé tota la meva infància he jugat amb ells! Per fi ens va arribar el pack de construcció MegaBloks First Builders de Fisher-Price; i vaig tenir la sensació que ens agradaria.

Un lloc on guardar-los!

Els blocs de construcció vénen en una gran bossa amb nansa. Aquest és un punt més per a un pare que sempre lluita per mantenir una casa ordenada quan les joguines estan llançades per terra sense un lloc adequat on guardar-los. Sé que amb aquesta bossa; puc tornar a desar els blocs i emmagatzemar-los correctament.

 

Els MegaBlocks son genials per la seva edat

En comparació amb altres blocs de construcció amb els quals ha jugat abans; aquest és més gran i és més fàcil d’agafar i sostenir. Cadascuna de les 60 peces pot muntar-se i separar-se fàcilment per al seu emmagatzematge; fent que el temps de joc sigui més divertit. Sempre hem jugat amb blocs de fusta; però cal tenir molta habilitat per sostenir-los amb equilibri; en arribar a un quart pis aglutinant blocs; i en veure que sempre se li queien després del gran esforç que fa; es frustrava al veure com s’ensorrava. Amb MegaBlocks; Enzo pot separar fàcilment i tornar-los a muntar per construir diferents objectes.

Un bon disseny i mida que millora la creativitat del teu fill

El disseny dels blocs MegaBlocks és simple i la seva gran mida fa que netejar-los y assecar-los sigui molt senzill. També m’encanta lo atractius que són els colors i crec que serà de gran ajuda quan la nostra filla més petita que ve en camí estigui a punt per identificar els colors, d’aquesta manera millora la creativitat del teu fill. La seva mida és ideal també ja que no són peces petites amb les que hagis de anar amb compte que no s’ennuegui.

Que hi ha del Tren d’aprenentatge ABC

El joc ve amb 50 peces: amb blocs grans i colorits; així com plataformes i rodes. Els blocs es poden acoblar i desmuntar fàcilment i Enzo no va tenir dificultat per fer-ho; els blocs no estaven massa estrets ni massa fluixos. Em fascina com Fisher-Price dissenya aquests blocs perquè siguin tan fàcils de jugar per els nens petits. També fem servir el set per jugar agrupant els blocs per color. Aquest va ser és mètode que sòl fer servir per ensenyar-li l’organització d’objectes i també de colors. Intenta fer aquest truc per ordenar la roba també!

Que hi ha de diferent?

A més dels blocs bàsics; s’inclouen tres plataformes de construcció de diferents colors i tres plataformes de tren amb rodes de plàstic desmuntables. Aquestes plaques són com la base: pots apilar els blocs sobre elles; el que ho fa igual de divertit. M’encanta veure el meu fill recollir els blocs bàsics i apilar-los amb compte, només per separar-los novament. Encara que és molt petit, realment no importa com es veuen les estructures que construeix. L’important és que entenguin el concepte de blocs de construcció i com funcionen.

A jugar amb el chú-chú de Megablocks

A Enzo li encanten els objectes mòbils com els cotxes de joguina o qualsevol cosa que tingui rodes, de manera que aquest set va ser un plaer per a ell. Les tres plataformes de tren segurament van fer la feina de mantenir la seva atenció. Les rodes de plàstic són desmuntables, però vaig preferir deixar-ho perquè a ell li agraden d’aquesta manera. (No vull entrar en conflicte) Els adhesius de l’abecedari no estan enganxades a cap bloc, de manera que depèn de tu si vols enganxar-les per ensenyar-li a teu fill l’abecedari. Encara és aviat però així es veuen diferents totes les peces, de la mateixa manera millora la creativitat del teu fill. Com pots veure, ens hem enamorat totalment d’aquest set de MegaBloks.

Vols una oportunidad per probar-ho?

Tenim una promo per als nostres lectors !! Consisteix en que si fas una compra superior a 20 € d’alguns dels productes MegaBloks reps el 50% de reemborsament per la compra. Per a això cal seguir uns passos molt senzills que trobaràs a la web PROMO MEGABLOCKS Definitivament recomanem MegaBloks als nostres amics amb fills petits, ja que és un bon joc que millora la creativitat del teu fill i la seva imaginació. No és sorprenent descobrir que aquesta joguina es troba actualment a la llista dels més venuts de moltes botigues en línia.  
Salir de la versión móvil