Icono del sitio My Cool Family

Les millors cales de la Costa Brava

No hi ha res que em ompli més que parlar de la meva terra, i aquesta és la que anomenem República de la Tramuntanta. Fes una ullada a aquesta gran llista d’algunes de les millors cales de la Costa Brava per passar un assolellat dia perfecte en família; fora del bulliciós centre de la ciutat.

Costa Brava, que literalment significa costa salvatge o escarpada, té aquest nom per una raó. Pensa en paisatges rocosos i accidentats, boscos de pins que treuen el cap pel penya-segat a la Mediterrània i dotzenes de cales amagades i aïllades.

Descobreix les millors cales de la Costa Brava!

Cala Senyor Ramón

Un exemple perfecte de l’accidentada Costa Brava, la Cala del Senyor Ramon és una perfecta petita cala situada a la vessant d’un escarpat turó. Més de 800 metres de platja de sorra li donen aquesta importància que bé se la mereix. Pots fixar-te que l’aigua és tan clara com la del Carib.

Aiguablava

Aiguablava és coneguda arreu del món com una de les millors platges de la Costa Brava. La bellesa sorprenent que envolta la platja, és motiu més que suficient per anar-hi! Envoltada de pins, amb sorra blanca i aigües cristal·lines, Aiguablava és una parada obligatòria a la Costa Brava.

Illa Roja

Illa Roja, o l’illa vermella, ho diu tot. La impressionant roca vermella que sobresurt del mar per sobre de la costa, ens sorprèn per la seva magnitud, un dels llocs més fotografiats de la zona. No obstant això, no trobaràs massa aglomeració a aquesta gran extensió de sorra daurada, que és ideal per relaxar-te durant una tarda.

Es Codolar

Vols una platja amb unes grans vistes? Es Codolar, al sud de la ciutat vella de Tossa de Mar és el lloc on has d’anar! Compta amb magnífiques vistes de la muralla medieval, amb tot el que l’envolta. Aquesta cala es troba a poca distància dels millors bars i restaurants de la ciutat. I molt millor, encara conserva la seva bellesa natural i també la seu increïble encant.

Aigua Xelida

La cala d’Aigua Xelida pot no ser de fàcil accés, però valdrà la pena quan ho facis. Pots arribar a aquesta petita petita cala a peu des de la platja de Tamariu. Pel camí de ronda pots passar per un entorn natural genial. Per a nosaltres una de les millors Cales de la Costa Brava.

BONUS: Sa Roncadora

Es diu així precisament pel gran salt d’aigua que es produeix els dies de temporal. I és que la cala compta amb una gran esquerda oberta al granit de 52 metres de llarg i una profunditat de 17 que connecta directament amb el nivell del mar. Quan aquest està rabiós, les onades colpegen amb força contra les roques grimpant per l’esquerda i saltant en un núvol d’escuma i aigua com si es tractés d’un guèiser. El curiós, és que la força de l’aigua fa un estrany so, semblant a un ronc, que li ha valgut a la cala el nom de Roncadora.

Port-Bo

No és ben bé una cala però és la platja més enccisadora d’entre els petits ports pesquers, Port-Bo està sens dubte a la nostra llista de les millors platges de la Costa Brava! Les rústiques cases de pescadors i els típics bots antics li donen un toc especial a aquesta bonica platja que cobra vida a l’estiu i s’omple per les famoses havaneres.

Cala Montjoi

Situada a l’impressionant parc natural del Cap de Creus, Cala Montjoi és una de les millors cales de la Costa Brava i possiblement també de tot Espanya. La platja es troba en una zona que no ha estat afectada pel turisme ni el desenvolupament. Encara que hi ha una llarga caminada fins allà, aquesta bella cala a un pas de França val la pena desplaçar-se.

Doncs aquí el tens, el llistat de les millors cales de la Costa Brava, al nostre parer! No obstant això, hi ha moltes més per descobrir, així que puja’t al cotxe i a explorar! I si t’agrada el cinema clàssic, hi ha una guia especial per a tu! Perquè la Costa Brava també ha estat un plató de cinema!

[AMAZONPRODUCTS asin=»8484787702″]

I algunes guies:

[AMAZONPRODUCTS asin=»8408167790,8484784185″]

Quines són les teves recomanacions?

Salir de la versión móvil