Icono del sitio My Cool Family

La millor selecció de bressols per al teu nadó

Una de les úniques vegades que deixaràs desatès al teu nadó és mentre el teu petit dorm. A causa d’això, és absolutament vital que escullis un bressol de nadó segura, per això avui hem llistat la millor selecció de bressols per al teu nadó.

Hi ha tants tipus diferents de bressols per a nadons disponibles, que et preguntaràs com triar el bressol adequat per al teu nadó?

He creat una guia molt detallada per escollir la millor bressol per la teva situació. Després que hagis acabat de llegir aquesta guia, estaràs en camí de convertir-te en un expert en bressols.

La millor selecció de bressols per al teu nadó.

Estàs a punt de rebre l’arribada del teu nadó i amb això, els nervis i la preparació de tota la seva habitació.

A Pekebebé trobaràs la major selecció de bressols adaptades a totes les teves necessitats, per al major descans del teu nadó.

Preguntes freqüents sobre el bressol

Abans de continuar, responguem algunes de les preguntes més freqüents sobre els bressols de nadó.

Què és un bressol de nadó?

Un bressol és essencialment un llit dissenyat específicament per al teu nadó. Si pots imaginar-te el teu propi llit però tancat en una gàbia oberta per adalt, tindràs una idea aproximada de com es veu un bressol.

Quant de temps estarà el teu nadó un bressol?

Els bressols s’utilitzen per una mitjana de 24 mesos. Dit això, el moment adequat per a què el teu bebè es mogui d’un bressol a un llit variarà d’un nadó a un altre. Un indicador segur que el teu nadó està llest per donar el següent pas és quan el teu petit es torna notablement gran per el bressol o pot escapar amb un mínim esforç.

Quan haig de comprar un bressol de nadó?

La majoria de les mares busquen comprar bressols mentre encara estan embarassades, just abans del començament del tercer trimestre. Mentrestant, pots esperar fins a saber el sexe del teu bebè (hi ha gent que encara assigna el color de les bressols amb el sexe del nadó, llavors et recomano que t’esperis), és millor planificar el futur. Moltes empreses triguen molt de temps a enviar un bressol de nadó. No voldràs esperar-te al part.

Els diferents tipus de bressols

Hi ha moltes varietats diferents de bressols disponibles. A continuació et mostro alguns dels dissenys més populars.

Bressols estàndard

Si haguessis de tancar els ulls i imaginar-te un bressol, és probable que es vegis alguna cosa com això. Els bressols estàndard vénen amb quatre costats i llistons fixos.

No deixis que el nom «estàndard» t’enganyi, aquestes bressols vénen en diferents estils per adaptar-se a la teva habitació infantil.

Avantatges:

Desavantatges:

Bressol convertible

També coneguts com bressols de per vida, els bressols convertibles estan dissenyades per créixer amb el teu nadó. La lògica darrere del nom és que aquestes bressols es poden convertir en un o més tipus diferents de mobles. Les conversions més comuns inclouen:

Els bressols convertibles es solen expressar com ‘# -en-1’, on el nombre # especifica les diferents combinacions en què es pot transformar aquest bressol. Un bressol convertible que pot convertir-se en totes les combinacions anteriors, per exemple, s’anomenaria bressol convertible 4 en 1

Tingues en compte que és possible que necessitis comprar un kit de conversió per transformar el seu bressol en un llit individual o doble. A causa de que convertiràs seu bressol en un llit d’aquí a uns anys, té sentit comprar el kit de conversió al mateix temps que el seu bressol.

Avantatges:

Desavantatges:

Bressol portàtil

Si tens poc espai, llavors un bressol portàtil pot ser la solució que necessites. La capacitat de moure un bressol d’una habitació a una altra t’ajudarà a vigilar al teu nadó mentre completes les tasques domèstiques. Només assegura’t que el bressol s’ajusti a la teva porta.

Un bressol portàtil, també conegut com a bressol plegable, és essencialment un bressol sobre rodes. Les rodes fan que moure el bressol es mogui tan simple com empènye’l.
Un cop tinguis el teu bressol a la posició desitjada, simplement fa servir el bloqueig de cada roda per bloquejar-lo al seu lloc. Amb el bloqueig activat, el bressol no podrà moure.

Un punt que sovint passem per alt és que hauràs de tenir en compte el terra quan busquis un bressol portàtil. Les rodes que llisquen sense esforç sobre la catifa poden ratllar i danyar els sòls de fusta i viceversa. Si tries les rodes correctes, no només salvaràs el terra de fer-se malbé, sinó que també serà més fàcil empènyer el bressol.

Avantatges:

Desavantatges:

Què haig de buscar quan compri un bressol nou

Els nous bressols s’adhereixen als últims estàndards de seguretat. Si tries comprar un de nou, l’elecció d’un bressol segur serà una tasca molt més senzilla.

Quin és el seu rang de preu?

Un bressol és un dels articles essencials per a nadons més cars que compraràs. Mentre que els models més barats volten els 100 €, els bressols premium poden costar una mica més de 1000 €.

Abans de començar a comprar un bressol, és important que decideixis quant vols gastar-te en un bressol. En calcular la quantitat que estàs disposat a gastar, serà menys probable que perdis el temps mirant les bressols que simplement no pots pagar.

Recorda: més car no vol dir necessàriament millor. Hi ha una gran bressol per a nadons disponible per a totes les butxaques. Només necessites donar-hi una volta.

Quant espai hi ha disponible per a la bressol?

El següent pas més important és mesurar l’àrea en la qual planeges col·locar teu bressol. La quantitat d’espai disponible reduirà la varietat de bressols puguis triar.

Si tens poc espai disponible, potser un bressol plegable sigui la teva millor opció. Si té una gran quantitat d’espai, llavors tens la sort de triar des de qualsevol bressol que es trobi dins del teu rang de preu.

Consells hi ha 1000 amb el que donaria per a un altre post, desitjo que t’hagi servit una mica per decidir-te entre un bressol o una altra.

Quins són els teus consells?

Salir de la versión móvil