Icono del sitio My Cool Family

La major diversió per al teu petit / a

No ens enganyem, la major diversió per al teu petit / a sens dubte és la seva festa d’aniversari!

Per preparar una gran festa d’aniversari no has de llançar la casa per la finestra perquè sigui especial. Planejar un aniversari perfecte per tenir un record, pot ser que sigui alguna cosa creativa, posar llits elàstics, i tirar de Pinterest pot ser la millor idea, però també comporta molta feina. Els records dels aniversaris més significatius i duradors poden provenir de gestos simples que repeteixes any rere any per fer que el teu fill se senti especial.

Resisteix a la temptació d’exagerar i prova una o dues d’aquests senzills consells d’aniversari per al seu fill. Et prometo que estaran encantats!

La major diversió per al teu petit / a

Despertar-amb globus

Quan arribi el moment de l’aniversari del teu fill / a fes que s’aixequi amb un somriure a la cara, sobre el llit omple-li amb globus i trossos de cinta de festa enrotllada. O escampa els globus per el terra de la seva habitació un cop que s’hagin quedat adormit la nit anterior, de manera que quan es desperti ho facin en un mar de color.

Fes una corona de paper

Els barrets de festa comprats a la botiga són ajustats, de nyigui-nyogui, i les tires elàstiques de la barbeta es trenquen amb facilitat. Aconsegueix paper decoratiu, tisores i un petit tros de cinta, això és tot el que necessites per crear una bonica corona per al teu rei o reina d’aniversari. Seguint amb el tema reial, deixa que el teu fill triï un títol o nom per al qual li agradaria ser convocat aquest dia.

Vols muntar un parc infantil?

No dubtis a comptar amb els llits elàstics de mon-jocs realitzats del millor material del mercat per a la major seguretat dels més petits!

Vesteix amb el seu color preferit

Els colors preferits són un gran problema per als nens. Qualsevol homenet petit somriuria al veure a la mare i al pare d’aquest color amb el que qual actualment estan obsessionats.

Deixa’ls decorar el pastís

Tots intentem copiar aquests dissenys de pastissos tan elaborats que veiem a Pinterest, però la veritat és que la majoria dels nens estan contents amb qualsevol cosa coberta amb glacejat. Prova això: compra o prepara el tipus de pastís preferit del teu fill i proporciona tot tipus de dolços divertits: dolços, glacejats, toopings. Deixa que el teu fill es torni boig decorant com li plagui. Potser no és una obra mestra digna d’Instagram, però segur que serà original.

Crea una càpsula del temps d’aniversari

Converteix un flascó buit, un pot o una caixa de sabates en una «càpsula del temps» màgica. La nostra càpsula de temps per a nens fa que sigui fàcil registrar les coses i records preferits del teu fill de l’any passat. Omple la càpsula amb els records imprimibles i altres. Al teu fill li encantarà obrir-la per recordar anys en el futur.

Fes un regal Gimcana

Converteix els regals en un joc. Deixa un rastre de pistes perquè el noi de l’aniversari trobi els regals. Involucra l’activitat física en algunes de les pistes / desafiaments (com hula-hoop o pescar pomes amb la boca) si el teu nen d’aniversari és una bola d’energia després de tota aquesta activitat quedarà rendit.

Mira la seva pel·lícula preferida

Que sigui una nit de cinema! Deixa que el nen de l’aniversari triï una pel·lícula preferida, encara que ja l’ha vist 20 vegades. Si el teu fill té una festa d’aniversari amb amics i familiars, una nit de cinema en el seu aniversari és una activitat discreta per equilibrar l’emoció de la seva gran dia de festa.

Mesura la seva alçada

Cada any, marca la seva alçada a la paret, pren les seves empremtes de mans o pren una foto al mateix lloc perquè pugui veure quant creix i canvia cada any.

Dóna-li una «cistella d’aniversari»

Als nens els encanten les llaminadures. Posa alguns globus a una cistella i ompliu-amb alguns adorns divertits. Aquesta és una bona oportunitat perquè els germans escullin un regal petit o un regal de broma per al nen de l’aniversari.

Decora amb imatges

Omple una paret o un full de cartolina amb algunes de les seves fotos preferides des del naixement fins al dia actual, o simplement des de l’any passat. Fes servir les fotos per lletrejar el nom o les inicials del teu fill, o fes un collage a l’atzar. Mira les fotos conjuntament i parla sobre els records feliços!

Escriu una carta d’aniversari

Escriu una carta anual d’aniversari al teu fill destacant moments especials i fites de l’any. Porta un registre dels moments divertits i especials i les cites del teu fill. Escriu a mà la carta perquè sigui un record extra especial. (Treu els mocadors, mama!)

Hi ha tantes coses divertides que pots fer juntament amb el teu fill per fer que el seu aniversari sigui especial. Si el teu fill té un aniversari que serà aviat, desitgem que aquests consells siguin interessants per a la planificació de les teves festes.

Salir de la versión móvil