Icono del sitio My Cool Family

La calma que necessites. A-derma crema emolient

La majoria de nosaltres sabem que la pell del nadó és delicada, extremadament sensible, que s’irrita fàcilment i és propensa a diferents tipus d’erupcions. Però no tothom sap el preu que cal han de pagar els pares novells. La manca de son, les exigències de la cura dels nadons i les hormones fluctuants poden fer que la teva pell es torni opaca, seca i propensa a les arrugues i taques. A-derma crema emolient és la calma que necessites .

En resum, la teva pell mereix tanta cura com la del teu bebè. I és una cosa bona; El que és bo per al nadó també és bo per a la mare i el pare! Aquí hi ha alguns consells per a la cura de la pell que funcionen tant per a tu com per al teu nadó.

Mantingues la teva pell neta

A causa que el sistema immunològic del teu bebè no s’ha desenvolupat completament, són més vulnerables a les infeccions i malalties. Per això és tan important mantenir la pell del teu nadó neta. Renta la roba de llit amb un detergent suau i sense perfum; i quan subjectis al teu bebè, assegura’t sempre de tenir les mans netes.

No obstant això, vés amb compte de no exagerar. Els nadons, especialment els nadons, no necessiten un bany freqüent. Banyar al teu nadó amb massa freqüència podria ressecar la pell del teu nadó i deixar-la més vulnerable. Neteja la boca del teu nadó i l’àrea del bolquer amb aigua i / o un netejador suau, però a part d’això, 2-3 banys d’esponja per setmana (o fins i tot menys) haurien de ser suficients per al primer any.

De la mateixa manera, no has de ser tan entusiasta quan es tracta de netejar la teva pell. Per evitar que la pell es desprengui dels olis naturals que la protegeixen, tria sabons i netejadors suaus que tu i el teu nadó pugueu compartir, com el gel escumant calmant i la barra dermatològica d’A-Derma. O bé, podries acabar amb els sabons per complet i optar per un oli netejador, com el Exomega Emolient Cleansing Oil d’A-Derma .

Hidrata

Després de banyar al teu bebè, pots utilitzar una crema o ungüent suau i sense perfum per retenir la humitat i prevenir la sequedat i la pell. Això també es pot aplicar a la teva pròpia pell: el millor moment per hidratar és just després de la dutxa, quan la pell no està completament seca.

Per a pells molt seques i atòpiques, prova la Loció Emolient Exomega i la Crema Emolient Exomega d’A-Derma , ambdues apropiades per a tota la família, fins i tot per a nadons!

Sigues natural

Alguns productes per a la pell contenen substàncies químiques que podrien ser perjudicials. Es creu que els ftalats , per exemple, alteren les funcions endocrines, mentre que els parabenss’han relacionat amb un major risc de càncer. Tots dos són presents en molts productes de cura personal.

Per protegir la teva família, busca productes que usin ingredients naturals. A-Derma és coneguda pel seu ús innovador de la Civada Rhealba ®, que va ser especialment conreada per les seves propietats calmants, reparadores i hidratants. Amb A-Derma, pots estar tranquil sabent que la pell de la teva família està absorbint el millor de la natura.

Per a més informació útil o algun altre consell sobre la cura natural de la pell, visita el web de La calma que necessites .


Salir de la versión móvil