Icono del sitio My Cool Family

Idees i opcions de regals per al baby shower del nadó

El baby shower és una de les celebracions més famoses en l’espera del nadó, tot i que no només es tracta d’una festa per celebrar el teu embaràs, també pot ser l’oportunitat perfecta per estalviar una mica en les coses que necessita el teu bebè i fer els millors regals per al baby shower del nadó.

Per a ningú és un secret que portar un nadó al món també és força costós, especialment quan es tracta d’un embaràs sorpresa, però si es compta amb l’ajuda d’amics i familiars en una festa de benvinguda per al nadó, es pot reunir una gran quantitat de coses essencials per als primers mesos del nen.

Llista de possibles regals

Per començar; cal fer una bona planificació de l’esdeveniment. Encara que la idea principal és unir més a la família abans del naixement del nen també pot ser l’oportunitat perfecta per estalviar en la cura del petit. Així que preocupa’t per organitzar una bona reunió; pots preparar un dinar o un sopar i sobretot, planificar els famosos jocs del baby shower.

En aquest cas, també és important que prestis atenció a la llista de regals prèvia al dia de la celebració; pots distribuir aquesta llista entre els convidats perquè estiguin al corrent del que et cal per al teu fill; així no tindràs duplicats i coses que ja tens per al teu nadó.
Si encara no tens idea del que pots incloure a la llista; aquí et deixem un recull de les millors opcions:

Óssos de peluix

Els peluixos seran possiblement les primeres joguines del teu nadó, de manera que segurament els voldràs incloure com a opcions de regal a la teva llista.

En aquest sentit, els óssos de peluix son el regal més tradicional i més tendre de tots; i en el mercat podràs aconseguir óssos de qualsevol mida, color i forma. Encara que el teu bebè encara no tingui l’edat necessària per interactuar amb ell; pot ser la millor eina per desenvolupar els seus sentits i la seva relació amb l’entorn.

Molts peluixos per regalar estan especialment dissenyats per a nadons; per la qual cosa cal que informes als teus convidats quins poden ser els millors ossets de peluix per al baby shower.

Sabates de nadons

En el moment en què neixi el teu nadó, potser no requereixi d’un parell de sabates, amb només un parell de mitges o botins de nadó serà suficient. No obstant això; cal que recordis que els nadons creixen ràpidament i que en tan sols uns quants mesos podràs veure com fins i tot comença a caminar.

Per això és essencial que pensis en les sabates per a nadó; si pots aconseguir que et regalin un parell al baby shower podràs guardar-los per tenir-los a mà en cas que el teu fill comenci a caminar sense parar; així mantindràs les teves peuets fora de perill. També podràs suggerir als teus convidats unes bones ofertes de sabates a https://ofertazapatos.com/, allà trobaran models molt bonics per a nens i nenes; com les sabates babybotte, que estan molt de moda i són totalment ergonòmics.

Set de cura personal

Aquest sol ser un dels regals més típics en els baby shower; ja que solen ser de molta utilitat per a garantir una cura més higiènic per al nadó; amb productes totalment exclusius. Aquests sets poden incloure sabó; xampú, esponja, raspall, cremes, pólvores de talc i colònies.

Alguns d’aquests sets són comercialitzats per marques molt reconegudes per a la cura del nadó, de manera que segurament no hauràs de preocupar-te per possibles al·lèrgies o efectes secundaris en la pell del teu nadó.

Llum infantil personalitzada

Decorar l’habitació del nadó pot ser una oportunitat perfecta per treure a flotació tota la teva creativitat, encara que hi ha alguns articles essencials que potser necessitis comprar. És per això que la teva festa de benvinguda per al nadó pot ser l’oportunitat perfecta per aconseguir-los.

Per exemple, un llum infantil personalitzada serà la decoració ideal per quan arribi el nadó, aquesta pot tenir gravada el nom del teu fill o fins i tot alguns motius infantils que vagin a joc amb la resta de la decoració de l’habitació.

Plaques per a l’habitació del nadó

Un altre dels productes en què pots pensar per incloure a la llista de regals i acabar de decorar l’habitació, són les plaques o quadres personalitzats; en els quals es poden incloure frases o fins i tot el nom complet del nadó perquè puguis posar a la porta o sobre el seu bressol.

Aquestes no solen ser molt costoses i també pots utilitzar-les com marcs per a fotografies, pel que és perfecte per a la fotografia familiar davant l’arribada del nadó.

Una minicuna o bressol de viatge

Un altre dels articles que més et faran falta durant el creixement del teu bebè, és una mini bressol portàtil o bressol de viatge. Com el seu nom indica; està fabricada exclusivament per a utilitzar-la quan viatges, ja que és més fàcil guardar-la i transportar-la.

D’aquesta manera, no hauràs de preocupar perquè hagis de posar a dormir al teu nadó dins el cotxe o al portabebès, ja que tindràs a mà un article essencial per a això. Encara que aquesta sol ser una mica més costosa d’adquirir, pot ser el regal perfecte per als familiars més propers que vulguin fer un regal més significatiu en el baby shower.

Àlbum o llibre de fotos exclusiu

Finalment, un dels regals més emocionants per als nadons és un àlbum o llibre de fotos. Aquest pot tenir un disseny totalment exclusiu per incloure totes les fotografies del nadó i tots els records del seu naixement.

Aquest també pot utilitzar-se per incloure altres fotos del seu creixement, per exemple; els seus primers passos, el seu primer bany; la seva primera visita a la mar, i totes aquestes experiències increïbles que no vols oblidar. Sens dubte, es tracta d’un regal perfecte per rememorar totes aquests moments especials en el futur.

Trones, sonalls, bolquers, intercomunicadors; motxilles portabebès … La veritat és que hi ha moltes opcions per a totes les butxaques. I certament que persones estimades es puguin encarregar d’obsequiar amb algun d’aquests presents no només és una mostra d’afecte, sinó una ajuda econòmica per a aquests pares que tenen ara una despesa més gran.

Salir de la versión móvil