Icono del sitio My Cool Family

Guia definitiva de regals per a nadons que no són joguines

El millor moment per fer un regal a una família amb bebè o que va a tenir un nadó, és en les festes de naixement. És una festa en la qual una mare embarassada rep els regals per al nadó. Tenir a tots dos pares en el baby shower és ja un costum, sigui del tipus de família que sigui. Si el nadó ja ha nascut, el nadó, generalment es passa entre els convidats per rebre les abraçades de tots.

Subministraments per a nadó

Quan fas una llista del que realment necessita un nadó, la llista és bastant simple: menjar, un lloc per dormir, roba i bolquers. Per què no pots ajudar a satisfer una d’aquestes necessitats?

Alimentació

Si un nadó s’alimenta amb fórmula, compra una llauna de la fórmula preferida pels pares. Assegura’t de preguntar als pares perquè alguns nadons només beuran un tipus específic (els meus núnca van ser capaços de prendre ni una cullerada de fórmula … els donava arcades)

Si per altra banda els nadons són alimentats amb biberó, compra algunes de les seves ampolles preferides. N’hi ha molt xules amb formes i colors diversos.

Roba

A vegades tinc la sensació que un nadó no tindrà suficients sacs de dormir. Quan els meus fill era nadons, vivien en sacs de dormir perquè són molt fàcils de posar als nadons dins, amb una cremallera, se senten tan recollits que es queden adormits de seguida, també els mantenen càlids i còmodes. N’hi ha de molts patrons i colors diferents i segur que trobes el que més t’agradi.

Els mitjons també són molt bona opció per als nadons grans. Aquests parells es perden tot el temps, de manera que un nou pack sempre és benvingut. Comprar un pack de mitjons unisex és el millor que pots fer perquè els colors aniran amb qualsevol vestit que porti al nadó.

Bolquers

Si un nadó fa servir bolquers d’un sol ús, compra un paquet o fins i tot una caixa. Els bolquers són cars i fins i tot els paquets més petits sempre són benvinguts.

En canvi, si fa servir bolquers de roba, compra un de nou amb algun estampat creatiu.

Compra també tovalloletes! Creu-me de vegades com a pare, programaria un lliurament periòdica de la rapidesa amb què s’acaben.

Llibres

Sé que algunes persones probablement em diran que els llibres són joguines, però tinc la sensació que hi ha una diferència. I sí, els nadons poden utilitzar llibres! Quan Enzo era més petit, passàvem hores mirant els llibres estirats damunt del llit.

Els llibres que més fem servir són amb sons, amb alguns colors d’alt contrast perquè truquin seva atenció o amb muhcos dibuixets i fons blanc.

Mainadera

Ofereix-te un dia o una nit de cangur, pot ser d’allò més agraït, no només els pares tindran una mica de temps lliure, sinó que el nadó passarà una bona estona amb tu. És un Win-Win per a tots!

Val … segueixo sense saber que regalar!

No et preocupis, m’ha passat moltes vegades … i com que sóc un gandul generós, et recomano que adquireixis una cistella per a nadó de baby sorpreses … segur que encertes! Usen regals que segur es van a usar, de primera qualitat, primeres marques i de gran utilitat per a totes les famílies.

Salir de la versión móvil