Icono del sitio My Cool Family

Granada en família

Granada és una ciutat espanyola de poetes i romàntics. Aquest lloc ofereix una vista panoràmica de les muntanyes de Sierra Nevada amb els seus impressionants paisatges i pics blancs. Aquesta vista és realment impressionant. És genial gaudir Granada en família.

Visitar Granada en Família

Granada terra de llegendes

Granada es troba en tres turons al peu del turó nord-oest de Sierra Nevada. El nom de la ciutat, Granada, està relacionat amb una llegenda local sobre l’aspecte d’aquest lloc, ja que els turons formen una forma d’amfiteatre, de manera que des de l’alt de la ciutat sembla una magrana oberta.

En aquesta ciutat hi trobaràs un ambient de solitud i tranquil·litat que s’aconsegueix gràcies a les estretes i acollidores carrers pavimentats amb pedra i nombroses cases de color blanc. Granada va ser famosa encara al segle V aC, quan aquest lloc va ser poblat per tribus ibèriques. Més tard, el territori de la ciutat va ser conquistat pels àrabs, però van ser derrotats i van haver d’abandonar Granada.

Essències de Granada

Per descomptat, els vuit segles en què Granada va ser governada pels àrabs van tenir un gran impacte en l’aspecte i la història de Granada. La solitud, que és tan habitual en la cultura àrab, es pot sentir a Granada fins i tot en els nostres dies. 

El mateix s’aplica a algunes tradicions àrabs que s’han tornat essencials a Granada i se segueixen fins ara. El consum de te està entre ells, de manera que en aquesta ciutat hi ha una quarta part de les instal·lacions per beure te dissenyades a l’estil musulmà. 

Pots provar i comprar diferents tipus de mescles de te allà, i tot el procés de beure s’acompanya amb rituals i ritmes orientals.

Profunditat de Granada

Aprofundeix en els barris de Granada i trobaràs una de les regions més sorprenents i antigues de la ciutat, el Albayzín. En descriure Granada, és impossible no esmentar l’esplendor de l’Alhambra, el cor d’Andalusia. 

Aquest és un elegant i antic palau que ha aconseguit sobreviure millor que tots els altres palaus àrabs del món. Granada tradicionalment inspira nombrosos escriptors. Per exemple, el famós poeta García Lorca ha dedicat moltes de les seves obres a aquest magnífic lloc.

El bressol del flamenc a Granada

Un dels barris històrics més interessants de Granada és el Sacromonte. Per a molts turistes, també és conegut sota el nom no oficial de Barri Gitano. 

Es creu que va ser en aquest barri on va néixer l’art del flamenc. La característica principal del districte històric són les cases, moltes de les quals van ser tallades directament a la roca. Actualment són residencials, mentre que alguns edificis històrics es van convertir en museus i es van utilitzar per dirigir concerts de flamenc.

Arquitectura de Granada

Entre els monuments arquitectònics de Granada val la pena esmentar la catedral. La seva construcció va començar al segle XVI i va durar gairebé cent anys. 

Des d’un punt de vista arquitectònic, la catedral és un monument únic. En la seva aparença externa, es combinen els elements únics del barroc, gòtic i classicisme. L’interior de la catedral també està decorat de forma interessant. Alberga diverses relíquies cristianes úniques. Part de l’enorme catedral és la capella reial. És el lloc d’enterrament dels reis granadins.

Un monument històric molt simbòlic és el Monestir de Sant Jeroni. Va ser construït al segle XV i és el monestir cristià més antic d’aquests llocs, que es va construir just després de l’expulsió dels moros. 

Aquest monestir es caracteritza per un disseny increïblement bonic. Les parets i els sostres en els seus salons estan adornats amb pintura elaborada i motllures d’estuc. Al territori del monestir, hi ha un important monument nacional per als vilatans: la tomba del famós comandant militar FG de Còrdova.

Els banys àrabs de Granada

Un dels monuments històrics més interessants són els banys àrabs. Van ser construïts en l’Edat Mitjana. Després de l’expulsió dels moros, van arribar a la desolació i durant molt de temps van romandre abandonats. El complex va ser restaurat de nou al segle XVII. Avui en dia, aquests banys es troben entre els més antics d’Europa. Els procediments de l’aigua d’acord amb tots els rituals històrics es poden gaudir en ells. El complex de banys es va completar amb una sèrie de comoditats modernes. Al seu territori, hi ha una sala de massatges i una bella àrea de recreació.

Per tenir una visita completa de Granada en Família , definitivament has de visitar el Parc Científic. És un interessant museu de ciències en què es convida els visitants a realitzar una sèrie de proves i experiments interessants. Al territori del parc, hi ha un bell parc de papallones tropicals, així com un planetari.

Salir de la versión móvil