Icono del sitio My Cool Family

Gels hidroalcohòlics per a tota la família

person washing his hand

Photo by Burst on Pexels.com

Qualsevol que hagi estat en una zona de jocs amb un nen s’haurà adonat que quan els nens surten d’aquesta zona de joc o parc, els pares volem tenir a mà un desinfectant de mans. Se li dóna a cada nen una mica de desinfectant perquè es fregui les mans i  elimini els gèrmens  que s’han transferit a la seva pell. L’esperança és que aquesta pràctica sigui més comú i mantingui als nens, i per tant a les seves famílies, més saludables.

Els desinfectants per a mans era habitual trobar-los en residències sociosanitàries, hospitals, CAP i qualsevol centre sanitari, ara, des de la pandèmia, es poden trobar a les entrades de qualsevol lloc. Tots sabem la importància que té el rentat de mans adequat per reduir la transmissió nociva de gèrmens i virus. No obstant això, hi ha moments en què no hi ha accés a aigua i sabó o no hi ha prou temps per rentar-se a fons. Pot un desinfectant de mans Sterillium servir com una alternativa adequada a el rentat de mans? ¿Fer servir un desinfectant per a mans  disminuirà la probabilitat d’emmalaltir ?

Com funcionen

Els desinfectants per mans es van desenvolupar per utilitzar després de rentar-se les mans o per a aquells moments en què no hi ha aigua i sabó disponibles. Són gels que contenen alcohol per matar els gèrmens presents a la pell. L’alcohol funciona de manera immediata i efectiva per matar els bacteris i la majoria dels virus. L’alcohol pot ressecar molt la pell, de manera que la majoria de les marques de desinfectants també contenen un  humectant  per minimitzar la sequedat i irritació de la pell.

Quant hauries utilitzar?

Per utilitzar desinfectants de mans de manera efectiva, col·loca una petita quantitat, de la mida del teu ungla polze, al palmell de la mà i frega sobre tota la mà, fins i tot en el llit de les ungles. Si el gel s’evapora completament en menys de 15 segons, no has utilitzat suficient producte.

Hi ha estudis que han començat a descobrir els beneficis dels desinfectants per a mans, així com les seves limitacions. Seguidament et fem un resum de les últimes investigacions.

beneficis:

limitacions:

Que és Sterillium?

A el principi de l’post us parlàvem de la marca Sterillium que és una solució per a la desinfecció ràpida i eficaç per a les mans de el personal sanitari i també domèstic. És considerat un clàssic entre els desinfectants de base alcohòlica.

La seva composició et atorga una gran activitat antimicrobiana i tolerabilitat de la pell, amb excel·lent eficiacia immediata i romanent. És excel·lent en la desinfecció de mans, proporciona un excel·lent efecte immediat i una activitat antimicrobiana duradora i sostinguda fins a les 6 hores. Deixa una agradable sensació a la pell i augmenta la seva hidratació en un 30% quan s’usa amb regularitat.

Característiques:

Conté ingredients actius en solució de 100g: propan-2-ol 45,0 g, propan-1-ol 30,0 g, etilsulfato de mecetronio (MES) 0,2 g, emol·lients per a la pell, fragància i color.

Pots trobar aquest article sobre gels hidroalcohòlics de farmàcia en línia en Vistafarma

L’ús de desinfectants per mans és un hàbit que pot ajudar-nos a mantenir-nos exposats a menys gèrmens i, per tant, pot disminuir la nostra possibilitat de malaltia. Ja sigui que estiguis en un parc d’esbarjo, usant l’ordinador d’una altra persona o visitant a un amic a l’hospital, pren-te el temps per fregar-se les mans. 

És un pas fàcil cap a una temporada saludable lliure de gèrmens i virus.

Salir de la versión móvil