Icono del sitio My Cool Family

Fisher-Price Gimnàs-piano puntades de peu

Tot i que l’Ènia només té tres mesos, he d’admetre que el món dels nounats encara em sembla una mica estrany. Els seus dies de nounada s’han de sentir com un record llunyà i, a mesura que alguns elements es poden esvair, també has de tornar a aprendre algunes coses. Una de les coses que havia oblidat era el difícil que pot ser entretindre a un nou nadó. Quan comencen a estar més desperts durant el dia, has de trobar maneres de mantenir-los estimulats i tenir-los entretinguts. Com enia està més desperta ara, hem estat provant el gimnàs de piano Fisher-Price Gimnàs-piano puntades de peu i ha estat un èxit fins ara.

Fisher-Price Gimnàs-piano puntades de peu

Desenvolupament del creixement

M’encanten els moments en què està desperta i tots podem interactuar amb ella, i aquest gimnàs Fisher-Price ens brinda l’oportunitat perfecte per fer-ho. És un nadó molt somrient i ja s’està interessant en tot, així que és encantador posar-la sota l’arc de joguina i veure-tractar de resoldre tot. El millor del gimnàs és que es pot usar de diferents maneres a mesura que el teu nadó creix i es desenvolupa. En aquest moment, l’Ènia realment se’n va a dormir i mira totes les joguines sensorials que pengen de l’arc. A mesura que creixi, estic segur que començarà a agafar i jugar amb les joguines i també podrà expulsar les tecles del piano per fer una melodia també.

Creativitat amb Fisher-Price Gimnàs-piano puntades de peu

El piano és la característica principal del gimnàs per a nadons i és el principal punt de venda que el diferencia d’altres productes. Les tecles del piano s’il·luminen i pot reproduir tot tipus de cançons diferents sobre animals, formes, colors i nombres. Per descomptat, també pots pressionar les tecles per obtenir notes reals del piano i una vegada que el teu fill hagi superat el creixement del gimnàs per a nadons, pots separar la secció de piano per complet i mantenir-la com una joguina separat. A l’Enzo li encanta tocar el piano, mentre que l’Ènia pateja la catifa, el que crec que és una prova de quant temps mantindrà a l’Enzo entretingut d’una manera o una altra.

Diseny del Fisher-Price Gimnàs-piano puntades de peu

La estoreta en si té imatges d’animals i és encisadora i acolorida, que és exactament el que els nadons necessiten per al seu desenvolupament. Les joguines que pengen de l’arc estan dissenyats per estimular també els sentits. Hi ha un mirall, un sonall de lleó, un mossegador d’elefant, un panda arrugat i un platet de mico. Les joguines es poden desprendre de l’arc i també ser usades com les seves pròpies joguines individuals. El producte s’ha dissenyat clarament per al desenvolupament i l’aprenentatge dels nadons, ja que cada element del gimnàs per a nadons estimula i involucra al bebè d’una manera diferent.

Des d’un punt de vista pràctic, el Fisher-Price Gimnàs-piano puntades de peu per a nadons és molt fàcil de muntar i ve amb piles incloses, el que sempre és un avantatge per a mi, ja que mai recordo comprar-les! L’estoreta de joc també és pot rentar, la qual cosa és molt útil si al teu bebè li agrada vomitar tant com la meva.

En general, estem molt contents amb el gimnàs i espero que pugui usar-lo de noves maneres a mesura que creix i es desenvolupa.

 

 

Salir de la versión móvil