Icono del sitio My Cool Family

El Bosc Encantat de Madrid

Hi ha un trosset de tots nosaltres, una cosa d’innocència que queda de la nostra joventut, que roman adormida, que cobra vida quan llegim una bona història, quan veiem una pel·lícula o experimentem art. Aquest és el nostre veritable ésser, la part que encara creu en els contes de fades. Jo crec en El Bosc Encantat de Madrid.

Un conte de fades

El lloc que us vaig a mostrar avui, El bose Encantat, és un lloc on sabreu què fer amb nens a Madrid , em recorda molt una pel·lícula dels 90 de Tim Burton, protagonitzada per un jove Johnny Deep … Eduardo Manostijeras!

Es troba en el petit poble de San Martín de Valdeiglesias, és a dir, a només 75 km de Madrid. El Bosc Encantat és un jardí botànic únic ja que no només té més de 500 espècies de plantes diferents, sinó que també és un lloc creat per la fantasia. Així que si t’agraden els follets i les fades, has de visitar aquest jardí màgic.

Activitats per a no avorrir-te

Està ple de detalls! Pots trobar diferents camins que et porten a diverses àrees temàtiques: animals, laberints, contes, etc. A més, pots portar el teu propi menjar i gaudir-la en l’àrea de pícnic. No obstant això, hi ha màquines expenedores i un bar en cas que no portis res.

Finalment, per completar aquesta experiència, hi ha un bonic xalet que s’espera que passis la nit més màgica de la teva vida. La casa es diu «A la riba del Llac» perquè de fet està davant d’un impressionant llac on es pot practicar caiac, tir amb arc, vela, aventura als arbres, etc. A més, hi ha una ruta guiada pel bosc a la nit. No pot ser millor per a passar una Setmana Santa a Madrid amb nens !

Com arribar-hi:

El trobaràs a la Serra Oest de Madrid a San Martín de Valdeiglesias. Pren la nacional M501 des Alcorcón i en arribar a Sant Martí, no has d’entrar al poble, des de la primera rotonda que et trobes tens 300 metres fins a la desviació a l’esquerra cap al Camí de Marañones, però hauràs de canviar de sentit en l’altra rotonda de Sant Martin. Mai posis la nostra adreça al GPS perquè et pot portar a un altre camí proper anomenat amb el mateix nom.

Zones de picnic:

Recorda que està permesa l’entrada de menjar al Parc, però no de beguda, excepte ampolles d’aigua. Hi ha un quiosc pizzeria obert dissabtes, diumenges i dies de festa (excepte a l’hivern) i dos menjadors, un d’ells cobert.

Mascotes:

Pots portar al teu gos, pèro sempre que no sigui de raça perillosa i estant en tot moment lligat.

Caducitat:

Pots comprar les entrades online i tindran una caducitat de 6 mesos des de la data de la seva compra.

Horaris:

L’horari d’obertura és de dijous a diumenges festius i ponts des de les 10,30 fins al vespre.

A què esperes per visitar el Bosc encantat de Madrid?

Salir de la versión móvil