Icono del sitio My Cool Family

Demanen una mare lactant que es tapi i fa això

Tots hem llegit les històries sobre les dones que se’ls demana que es tapin mentre donen de mamar en públic. De fet; Hi ha un moviment complet al voltant de la «normalització de la lactància materna» perquè els extranys es senten encara amb la potestat de dir-li a les mares com com no han d’alimentar als seus fills. Llavors; Demanen una mare lactant que es tapi i això és el que fa; Et garanteixo que ho va fer de la manera més fantàstica.

Melanie Dudley era de vacances a Cabo San Lucas sopant a un restaurant a la platja; i va haver d’alletar el seu fill en tres mesos. Va ser llavors quan un desconegut li va dir que es tapés; i així ho va fer. I la seva reacció es pot veure com hi ha gent de tot el món aplaudint la seva actuació a la foto.

Demanen una Infermeria mare està cobrint i això és el que fa:

Deien que el gendre d’un amic li va dir de «tapar-se» mentre alimentava al seu nadó; i ella ho va fer! 🤣 No ho sabia; però crec que és impressionant! (Si us plau, comparteix!) Amb permís, vaig publicar aquesta publicació: he cansat persones a la vergonya per la lactància les dones! ❤️👶❤️
[PD: Per reduir l’especulació: va ser un home qui li va demanar que es cobrís, feia 32ºC i era extremadament humit, i, no, ella no estava en un país musulmà que menyspreava les tradicions.]

Agost és el mes Nacional de la lactància materna; i es converteix en una campanya de sensibilització adreçat a la formació continuada en la lactància i el suport general per a les mares com Dudley que encara s’enfronten a l’escrutini sobre com s’ha d’alimentar als seus fills en públic. Encara que alletar en públic és legal en molts països del món; Encara és un tema candent per a persones que es senten amb dret a demanar a altres persones a fer alguna cosa per sentir-se més còmodes.

No és una qüestió de molèsties

Pensa que hi ha moltes mares que es senten perfectament còmodes alletant en públic. Això és genial; no només per a tu i el teu nadó; però per a les dones i nenes que encara no són mares; aprenen sobre la lactància materna quan ho veuen.

Ningú hauria d’evitar tenir cura el seu fill simplement perquè és troba en una zona pública. Ningú ha de demana que «es tapi»; i si li molesta o  et demanem que vagis a una altra lloc que sigui més «discret».

Pensa que sempre demanen que es tapi a una mare que alleta; li estan tallant la seva llibertat.

Dudley ha rebut moltes reaccions positives a la foto que ara és viral.

Et pot interessar: una infermera va viral per la seva manera de posar les vacunes un nen

Salir de la versión móvil