Icono del sitio My Cool Family

Delta de l’Ebre en Familia

Emprenem el nostre tour cap al sud, direcció Delta de l’Ebre en família i en autocaravana, amb la intenció de donar la volta a Espanya.

El delta de l’Ebre és l’escenari d’una gran riquesa biològica que rep una diversitat de fauna i flora d’un valor inestimable. Amb 320 km2 de superfície, el Parc Natural del Delta de l’Ebre constitueix l’hàbitat aquàtic més extens de les terres catalanes (Espanya) i representa un lloc de vital importància dins de les zones humides de la Mediterrània. Un lloc més que aconsellable si viatges en família.

Delta de l’Ebre en familia

La singularitat del Delta de l’Ebre s’expressa per la seva realitat física, geogràfica, natural i també, per les seves tradicions particulars, la cultura, el patrimoni arquitectònic i la història, tot això ho fan atractiu per fer turisme en família.

Naturaleza en estat pur

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és un lloc privilegiat, per l’atractiu de les seves platges naturals i la costa que convida al descans i la relaxació, els extensos arrossars, conviden a la descoberta d’experiències de turisme sostenible, amb una àmplia gamma d’activitats interessants i originals que es pot realitzar personalment o amb guia i així, gaudir dels recursos dels paisatges, la natura i la cultura.

Birdwatching

Podem observar les aus durant totes les temporades de l’any, amb bandades d’aus, una gran colònia de flamencs, i un altre tipus de ocells, tant residents com reproductives, migracions a la primavera i tardor plenes de sorpreses ia l’hivern, àrees aquàtiques plenes de vida .

Cicloturisme

El Delta de l’Ebre és un espai ideal per a excursions en bicicleta d’una manera tranquil·la i sense gaire esforç físic. Gaudiràs del paisatge acompanyat per la teva parella, els teus amics o la teva família. La disposició de la terra, completament plana, fa d’aquest un dels millors mitjans de transport per recórrer el delta, amb les seves llacunes, arrossars i miradors. Pots seguir una antígua via de tren que recorre el parc natural.

La gastronomia del delta de l’Ebre és un reflex del paisatge mediterrani. Es tracta d’una dieta diversa i equilibrada, el menjar de l’hort comparteix protagonisme amb la del mar.

Powered by Wikiloc
[AMAZONPRODUCTS asin=»849034146X»]
[AMAZONPRODUCTS asin=»8496905462″]
Salir de la versión móvil