Icono del sitio My Cool Family

Consells per vestir al teu nadó a l’hivern

Encara que els nostres dos nadons han nascut a l’estiu, pot ser que sigui molt més fàcil vestir-los, però que passa quan ets primerenc/a i el teu nadó ha nascut a l’hivern? És possible que et preocupi com vestir al teu nadó i agraeixes aquests Consells per vestir al teu nadó a l’hivern de manera adequada.

Si ets com jo, passaràs hores investigant coses per tenir una bona llista. Aviat et donaràs compte, però, que gran part del que està penjant a l’armari del teu nadó no és necessari. Quan compris per a un nadó, opta pel pràctic per sobre del que pot ser bonic, especialment quan vesteixes a un nadó a l’hivern!

Consells per vestir al teu nadó a l’hivern

Les cremalleres seran les teves millors aliades

No et capfiquis ni t’entretinguis amb res que no es tanqui: són les 3 de la matinada en ple hivern i el teu bebè d’una setmana s’ha fet caca embrutant tot … Oblida aquest mono tan bonic, la seva roba a joc i l’embolcall de mussolina. Els vestits de cremallera amb els peus i les cobertes de les mans lligades et poden salvar la vida. Passaràs de 30 minuts en canviar la roba, rentar la roba bruta del nadó i posar-nos roba nova, amb llàgrimes, lluita i els ulls injectats de sang, a 5 minuts ràpids d’un canvi. No només estaràs massa esgotat per a entretindre’t amb aquells bonics vestits amb els botons a les cames, a l’esquena, també a les espatlles, sinó que et sentiràs molt millor quan puguis lliscar alguna cosa sobre el seu fill de manera ràpida sense tot aquest enrenou.

Cerca conjunts d’hivern

¡Aquests conjunts són indispensables! Vénen amb cobertes per les mans adjuntes perquè el teu bebè no es rasqui a si mateix i siguin súper segurs. Molt millor que aquests guants per lligar que també acabaran perdent-se. I … espera … Es poden Tanca-amb una cremallera en lloc de botons! Cap avall en lloc de amunt, per a aquests ràpids i fàcils canvis de bolquers a la meitat de la nit.

Compra microfibra

Els pijames per dormir de microfibra i / o els sacs de dormir són perfectes per vestir el nadó a l’hivern. Fins i tot els meus llençols d’hivern són de microfibra, per què no pot ser de microfibra la roba de dormir d’un nadó? Però vés amb compte de no col·locar massa capes sobre el teu bebè, especialment quan està usant microfibra, ja que poden sobreescalfar ràpidament.

Segueix embolicant el nadó de manera simple

Fes servir velcros per als sacs o mantetes. És súper ràpid i farà que no et preocupes per les mantes soltes. És un d’aquests grans consells per vestir al teu nadó a l’hivern.

Tingues en compte els patrons de creixement i les estacions

El teu fill creixerà més ràpid del que pots creure. Així que no compris un paquet de 10 primeres mudes de nadons. Definitivament necessitaràs alguns, però no un armari ple de roba de nadó. I com és molt probable que li posis aquesta roba de nadó, les jaquetes de màniga curta són més agradables com roba interior.

Utilitza barrets

Els fan servir les poques nits que estàs a l’hospital, oi? Així que assumeixes que haurien de seguir usant-los. Després, una setmana després, el cap del teu nadó creix es torna massa gran i estàs buscant una barret lleuger per tot arreu i no pots trobar … Els nadons no necessiten barrets mentre dormen. De fet, els nadons no han d’usar barrets de la nit al dia, ja que aquesta és l’única manera en què la calor corporal addicional pot deixar el cos en lloc de sobreescalfar. Relaxa’t i compra un bonic i petit barret amb el velcro que es lligui per sota de la barbeta per quan surtis al carrer.

Inverteix en una bona funda de matalàs

Sabies que les fundes dels matalassos realment escalfen el llit? Si bé la majoria dels nounats dormen al seu bressol, i si el teu nadó dorm al seu bressol, invertir en una funda de matalàs no només protegeix el matalàs dels problemes humits, sinó que també el mantindrà abrigat.

No t’oblidis de fer el pell amb pell

Mentre que les capes de roba són les amigues del teu nadó a l’hivern, estar nu també és perfecte; gaudeix d’aquests moments de pell amb pell amb només una manta sobre tu i el teu nadó.

Aquests són els nostres Consells per vestir al teu nadó a l’hivern, desitgem escoltar els teus!

Salir de la versión móvil