Icono del sitio My Cool Family

Consells imprescindibles per visitar una mare lactant

Si ets una mare que alleta, coneixes una mare que alleta o alguna vegada has estat a prop d’una mare que alleta, bé, aquesta publicació és per a tu. Perquè té alguna cosa per a tots. Tingues en compte aquests consells imprescindibles per visitar una mare lactant.

La lactància és un acte natural

Tot i que la lactància materna ha de ser percebuda com l’acte normal i natural que és, moltes persones encara troben alguna cosa pel que sentir-se incòmodes.

Has de saber que: quan visites a un nadó al qual estan alletat, és probable que vegis una mica de teta, perquè el pit està on està la llet i la llet és el que beu el nadó.

Alguns d’aquests consells haurien de ser completament intranscendents, com actuar de manera totalment normal i continuar la conversa amb la mare tal com era abans de que comenci a alimentar el seu nadó. Però alguns altres consells són bons recordatoris universals.

Consells imprescindibles per visitar una mare lactant

No surtis de l’habitació a menys que t’ho demanin, tampoc li demanis a la mare que surti de l’habitació (queda molt lleig).

Probablement aquest pot ser el major problema que tinguis quan alletes a la teva filla o fill; sentint que «has de» sortir de l’habitació per assegurar-te que les altres persones se sentin còmodes. Que és una merda.

Perquè en aquest cas la comoditat hauria de ser la teva prioritat, ha de ser absolutament la mare del nadó famolenc la prioritat. Si algú creu que li pot molestar veure una mica de teta; et recomano que els convidis a aixecar-se i marxar (i no tornar). Les mares que alleten poden sentir-se prou aïllades i en veritat ho estan. No les facis sentir com si haguessin d’amagar-se en una habitació perquè el seu cor purità no pot suportar veure un mil·límetre de mugró.

«Digues-li a la mare que ho està fent genial i que estàs orgullosa d’ella», continua el missatge. «Si veus que la mare està lluitant, aconsegueix per a ella donar-li un bon suport».

«Porta menjar. Porta begudes, fes-li el menjar.» Aquest és, sens dubte, el millor consell de la llista per visitar una mare lactant. La lactància materna fa que un tingui fam i set, i mentre que la mare pot prendre una copa de vi si vol i estar perfectament preparada per alimentar-se, qualsevol beguda saborosa li servirà. »

Si el nadó plora, acosta-li el nadó a la mare

No intentis caminar callat, picant de mans dient que això ha funcionat per el nadó. Aquest nadó vol teta. «La qual cosa és cert, si el nadó té gana. O simplement vol un teta-xumet, que, siguem sincers, és exactament el que són quan alleta. Això està perfectament bé.

I potser el millor consell és el recordatori al final:

«Recorda: visitar una mare lactant pot provocar l’exposició dels pits; l’oxitocina, la melatonina i, en general, sentir-se bé amb les hormones».

Si vols saber més, et deixem el Link de la Liga de la Leche en España

Salir de la versión móvil