Icono del sitio My Cool Family

Com organitzar una mudança en família

Si la teva família està súper emocionada de passar del condomini en el que has estat vivint durant els últims anys a a una nova llar, hem recollit alguns consells sobre Com organitzar una mudança en família d’una casa a una altra. Com mantenir organitzat i mantenir el moviment com a mínim estressat possible.

Ja des de petit, fins que et vas fent més gran, passes per la universitat i diversos treballs, et veus obligat a canviar sovint d’habitatge.

Com organitzar una mudança en família

Tens dues maneres de fer-ho, per tu mateix o bé la més còmoda: Contracta una empresa de mudances en família! No et tallis a demanar pressupost (es gratis!), si et vols treure problemes del cap demana un pressupost de mudança en família i si et encaixa, serà la manera més ràpida i còmoda per canviar de llar.

Desfés-te de tot el que puguis abans de mudar

Dona, ven i regala absolutament tot el que no necessitaràs en la teva nova llar. t’agrairàs a tu mateix quan desempaquetis massa caixes en l’altre extrem del moviment. Ni et pots imaginar del que pots acumular en anys!

Comença a empaquetar com més aviat millor!

Faràs un millor treball d’embalatge si comences aviat. L’embalatge amb presses tendeix a ser un embalatge desorganitzat.

Etiqueta les caixes clarament

Si ja tens més o menys la distribució de la nova casa, et serà més fàcil assignar els articles en les caixes que poden anar a cada habitació. Assigna una lletra de l’alfabet a cada habitació, i etiqueta les caixes amb la lletra de l’habitació a la qual pertanyen a la nova llar sobre la marxa. Això és útil fins i tot si totes les caixes comencen des d’un traster.

Fes inventari mentre empaquetes per a la teva mudança en família

Si tens temps per fer-ho, crea un inventari simple mentre empaquetes. Fes un full de càlcul de Google, però si ets una persona de paper i llapis, pots utilitzar un simple inventari.

Facilita trobar les caixes amb les coses que necessitaràs immediatament

Utilitza un marcador de color diferent per etiquetar aquestes caixes, o afegeix adhesius o estrelles perquè sigui més fàcil de trobar. Les mudances són esgotadores, i coses simples com marcar les caixes que tenen subministraments bàsics de cuina, llençols i tovalloles marquen la diferència.

Quin consell de mudança en família afegiries a la meva llista?

Salir de la versión móvil