Icono del sitio My Cool Family

Claus per aconseguir unes fotos espectaculars de la teva nadó

Fer-li una sessió de fotos a un nounats pot ser una experiència d’allò més divertida. Però a més aconseguirem un record realment inoblidable. Per això en aquestes línies veurem alguns consells per treure-li el màxim partit.

Tens ja alguna idea sobre com vestir el petit per a l’ocasió? T’ho diem perquè si tenies pensat posar-li una disfressa però no saps quin, estaria molt mono amb un d’aquests. I ara sí, vegem com fer-li unes fotos realment espectaculars.

Decideix si vols un posat o alguna cosa més natural

Pràcticament tothom ha vist aquestes fotos de nens amb barrets, col·locats dins d’un cistell, en una preciosa catifa. Queden realment idíl·liques, és indiscutible. Així que es tracta d’una bona opció a la qual no hi ha res a dir.

Però també són ideals aquestes altres fotos més quotidianes, en les que el nadó surt amb els seus pares o els seus germans juguen amb ell, per exemple. Situacions més pròpies del dia a dia que també queden reflectides de forma molt simpàtica. Tu tries.

Prepara el teu equip per no desaprofitar cap bon moment

Una sessió de fotos amb nadons pot ser tan llarga com tu vulguis. En contra del que pot semblar, la veritat és que els més petits són bastant més pacients per norma general que nens una mica més grans.

És per això que resulta convenient preparar una bona quantitat d’accessoris per a preses de tota mena. A més de la pròpia càmera fotogràfica, hauríem de tenir: sistemes d’il·luminació; objectius molt lluminosos; teles de colors diferents; pinces per subjectar els fons; catifes per utilitzar com a base tova; coixins per col·locar el nadó en una posició confortable, etc.

Atreveix-te a sortir a les fotos!

El nadó és sens dubte el protagonista indiscutible d’aquesta sessió de fotos, però qui ha dit que els pares no poden sortir-hi? De fet són part fonamental d’aquesta experiència, ja que si són els encarregats de tranquil·litzar el nen o donar-li de menjar, també han de tenir el seu foradet i sortir almenys en alguna fotografia.

Entre els pares i els nadons poden observar sentiments que van a traspassar la bidimensionalitat d’aquestes fotos. Així que no dubtis i posa’t davant l’objectiu per posar amb el teu nadó. El resultat serà espectacular.

Tens més fills? Fes que posin també!

Els pares han de ser part de la sessió de fotos al seu nadó, però els seus germans grans també. Aquests transmeten altres sentiments, que també contribuiran a plasmar el context en el qual es va a criar el nadó.

Potser el paper dels germans sembli no tan protagonista com el dels pares en aquesta experiència. Però cal donar-los un a la seva alçada. Hem de tenir en compte a més que ells li posaran una il·lusió tan gran que no va a escapar a l’objectiu.

No obstant, si són molt petits, haurem de tenir en consideració la seva capacitat d’atenció, i intentar alliberar-los de aquesta responsabilitat com més aviat, o demanar-los que participin només quan sigui necessari. Així els resultats seran el més naturals possible.

Salir de la versión móvil