Inspiració

Segells per a marcar roba, una opció per marcar sense etiquetes

sellos para marcar ropa

Parlem d’etiquetes (etiquetes de roba). No en sóc fan, no m’agraden a la meva roba, i tampoc els agrada als meus fills. De fet, estic segur que quan els fabricants les cusen a la roba, també pensen en el que farà el client: TALLAR I FORA. Per això són genials els segells per a marcar roba, una opció per marcar sense etiquetes.

Per què no m’agraden les etiquetes? Piquen, són aspres i no estan fetes per a la comoditat. Guardar-les i organitzar-les també és una bogeria. Tantes mides i tipus d’etiquetes per realitzar un seguiment de la roba que tens, de com planxar-o rentar-la. Les etiquetes són una molèstia en tots els sentits.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Sellos personalizados para marcarlo todo. Más info a patapam.es #sellosdegoma #sellospersonalizados #sellosparamarcarropa

Una publicación compartida de Patapam sellos (@patapam_sellos) el

No obstant, les etiquetes són completament necessàries. Són molt útils perquè els nens (i també els adults) puguin donar-li a les seves camises (i pantalons …) una llarga vida a la tela. En definitiva ajuden molt a tenir cura de la roba. També ens deixen saber de on vénen les nostres fantàstiques coses personalitzades. Llavors, què hi farem. No puc viure amb les etiquetes. No puc viure sense elles. Llevat que hi hagi una altra solució.

Segells per a marcar roba, una opció per marcar sense etiquetes

Vull presentar-te el tipus de segell que hauries de tenir per la teva roba! Això ha de ser el millor que hagis afegit a la llista del que has de tenir. Amb un sol toc de tinta al coixinet i pressionar en la teva roba, obtens les millors marque, sense tenir les etiquetes!

Segells per marcar roba personalitzats

A la botiga en línia Patapam.com, ofereixen una gran varietat de segells per a la roba, perfectes per a marcar tota aquesta roba que el teu fill o filla ha de portar a l’escola bressol. El detall és sorprenent i es veu perfectament en la roba.

Algunes coses a tenir en compte per obtenir millors resultats en l’estampat:

  • Assegura’t que el teu segell estigui ben cobert amb tinta
  • Pressiona fermament cap avall i aixeca suaument per a una impressió neta
  • Sempre neteja el segell quan acabis. Per fer això simplement elimina l’excés de tinta fins que el coixinet de segell estigui net. (Es pot fer servir un petit raspall de dents per netejar després d’un munt d’estampats)
  • Assegura’t de pressionar en calent durant aproximadament 5-10 segons després que la tinta s’hagi assecat. (La tinta s’asseca gairebé immediatament)
  • Si fas servir tela, no la pots planxar ni escalfar, és tan fàcil com mullar i pressionar. Col·loca l’article a l’assecadora durant un cicle de 20 minuts “calent”. Funciona igual. M’agrada fer això per a grans lots de roba.
  • Mantingues el teu coixinet de tinta tapat quan no el facis servir per evitar que s’assequi.

Això és tot. Súper ràpid i bonic.

Ara, tu també pots tenir els teus segells per marcar roba personalitzats.

Tens una tècnica personal per fer les teves pròpies marques? Si us plau comparteix-la!

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari