Sobre el nostre blog de maternitat

couple - Sobre el nostre blog de maternitat

Blog de Maternitat en català

Benvinguts al nostre blog de maternitat en català. Som una familia de Palafrugell a la província de Girona en la que expliquem les nostres vivències com a pares novells en aquest blog de maternitat.

MAI RECOMANEM RES QUE NO HAGUEM PROVAT O NO ENS AGRADARIA PROVAR.

Si creus que tens un producte o servei que pot ser útil per als seguidors d’aquest blog, si us plau escriu-me a [email protected]

Qui som en el blog de maternitat?

 • Àngel
  Àngel
  DO Empordà 1986
 • Shiva
  Shiva
  La negra
 • Lula
  Lula
  Gos coixí
 • Bacus
  Bacus
  Memec
 • Míriam
  Míriam
  Mimi Sushi Lover

Programada d’Afiliats

En aquest blog hi ha enllaços que formen part d’un programa d’afiliats, és a dir, rebo una petita compensació si compres a través d’ells. Tret que així no s’especifiqui en el post, no enllaço productes que no hagi provat i no penso que poden ser-te útils.

Posts patrocinats al nostre blog de maternitat

Sempre que sigui rellevant per al contingut d’aquest blog (paternitat, educació, decoració, criança, manualitats, cuina, …) accepto escriure posts patrocinats (pels que rebré algun tipus de compensació, financera o d’altre tipus), sempre donant una opinió sincera dels productes o serveis

Anuncis

Aquest blog disposa d’espai per a publicitat a tercers. Si us plau, escriu-me a [email protected] per a més informació.

Descàrrec de Responsabilidad

El bloc My Cool Family així com les seves altres versions en altres idiomes (versió en castellà) poden contenir informació general sobre salut i sense garanties de qualsevol tipus, ja sigui expressa o implicada. La informació oferta no són consells mèdics, recomanacions o assessoria mèdica de cap tipus, i no han de tractar-mai com tal.

Per símptomes, preguntes o assessoria mèdica visita al teu metge. No has de prendre la informació d’aquesta pàgina web com una alternativa al consell del teu metge o un altre professional sanitari.

My Cool Family no es responsabilitza per cap consell, curs de tractament, diagnòstic, medicaments o aplicació de dispositius o altra informació, serveis o productes que s’obtinguin a través d’aquest bloc.

Política sobre copyright

Tots els continguts de My Cool Family, estan registrats amb la llicència Creative Commons i la propietat intel·lectual dels mateixos pertany a My Cool Family.

Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una licencia de Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 4.0 Internacional.
Jo tinc els drets de totes les fotos utilitzades a My Cool Family, llevat que s’especifiqui el contrari. Està especial i terminantment prohibit utilitzar les fotos dels meus fills, menors, sense el meu consentiment. Si volguessis utilitzar alguna de les meves fotos, escriu a [email protected]

POLÍTICA SOBRE COOKIES

POLÍTICA DE PRIVACITAT