On tour, Viatges

L’Oceanogràfic de València, l’aquari més gran d’Europa

oceanografic - L'Oceanogràfic de València, l'aquari més gran d'Europa

Situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, l’Oceanogràfic de València és l’aquari més gran d’Europa i alberga a 500 espècies, des de balenes de l’Àrtic beluga fins a tot tipus de peixos mediterranis, un representant dels principals ecosistemes marins de tot el món. Oceanogràfic, està obert tots els dies i utilitza tot tipus de tecnologia moderna per recrear les condicions submarines de tot el món perquè els nostres amics aquàtics es sentin com a casa i el més còmodes possible.

L’Oceanogràfic de València

Així, cada edifici dins de l’aquari a València s’identifica amb un determinat entorn aquàtic que inclou la Mediterrània, les zones humides, els mars temperats i tropicals, els oceans, l’Antàrtida, l’Àrtic, les illes i el Mar Roig, així com el Delfinari amb 25 milions de litres d’aigua i una profunditat de 10,5 metres. És un dels principals atractius de l’Oceanogràfic. Durant el seu recorregut per les diverses instal·lacions, els visitants poden veure exòtics peixos papallona emmascarats a l’auditori del Mar Roig, amb els pingüins antàrtics, els lleons marins patagònics i els peixos més amigables que existeixen, els dofins, és clar. A més, pots conèixer el comportament i la forma de vida de més de 45,000 criatures marines diferents, incloent foques, crustacis, morses, meduses, estrelles de mar, taurons i tortugues, així com també espècies d’aus de zones humides, etc.

Altres activitats que s’ofereixen inclouen classes de ioga sota el mar, exposicions i alimentació dels pingüins. Finalment, si tens una mica de gana, fins i tot hi ha dins de L’Oceanogràfic de València, un restaurant subaquàtic perquè puguis gaudir d’una experiència única.

Una activitat familiar perfecta!


Informació pràctica


Dates: Obert tot l’any.

Horaris: varia d’acord amb la temporada, però actualment de diumenge a divendres de 10 a 18 hores i dissabtes de 10 a 20 hores.

On: Ciutat de les Arts i les Ciències, a prop de les platges de València.

Direcció: Camí de les Moreres s / n. – 46013 València

Direccions: parada de metro més propera, Alameda (L3 i L5), i autobusos EMT, 1, 13, 14,15, 19, 35, 95 i 40.

Preu d’entrada: Adults 24,50 €, reduït 18,50 €, grups d’adults 16,40 €.


Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari