Lifestyle, Sin categoría

Llúdriga hora de dormir de Fisher-Price

Nutria hora de dormir de Fisher-Price
Peluix relaxant per dormir:
Fisher-Price
Version:
Llúdriga
Price:
https://fisher-price.mattel.com/shop/en-us/fp/whats-new/soothe-n-snuggle-otter-fxc66

Reviewed by:
Rating:
5
On 27/06/2019
Last modified:27/06/2019

Summary:

La Llúdriga hora de dormir de Fisher-Price® no és tan sols un adorable peluix del que el teu nadó segurament s'enamorarà

M’encanten les llúdrigues, més del que podria expressar en paraules. Són les criatures petites més adorables del mar i del riu, i el meu fervent esperança és que algun dia pugui fer-li pessigolles a una llúdriga en el seu panxeta. La Llúdriga hora de dormir de Fisher-Price® no és tan sols un adorable peluix del que el teu nadó segurament s’enamorarà, sinó que també està equipat amb llums, música i fins i tot un patró de respiració relaxada per calmar el nadó d’una manera que només Fisher-Price pot fer.

Un peluix suau i relaxant

Aquest peluix té una cua suau i setinada per a l’estimulació tàctil i es pot rentar a màquina ja que disposa d’un mòdul electrònic extraïble. A més de la respiració simulada, en la qual la panxeta de la joguina puja i baixa de veritat, també té patrons de llum relaxants i reprodueix fins a 30 minuts de música. És bàsicament una joguina suau i tàctil amb la funció d’una màquina de so i llum nocturna. En resum: és màgia.

El primer peluix meu del que tinc un bon record, i que s’il·luminava era un gusiluz, però t’asseguro que la llúdriga està un pas més enllà d’aquestes encarnacions anteriors de peluixos per dormir brillants. La respiració és relaxant a un nivell superior, i amb l’addició de la tela sedosa, aquesta és un winwin per a tothom.

El peluix fet de somnis

El fet que sigui una llúdriga, és un animal conegut per portar a les seves criatures en el seu ventre mentre dorm a l’aigua i és perfecte. Les imatges són el nivell exacte de bellesa que esperes d’aquest peluix.

Puc assegurar-te que és perfecte per a l’aprenentatge dels nadons, o com un d’aquells regals que portes als pares just després que neix el nadó.

És adorable i dolça, però també és astutament pràctic des del punt de vista de dormir. Per menys de 40 €, és el punt de preu perfecte per a un regal ràpid per amics o familiars, i siguem honestos, va ser un dels favorits en els propers anys.

Sempre seràs recordat com l’amic que va salvar totalment el somni de tots amb aquesta Llúdriga hora de dormir de Fisher-Price.

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari