Subscribete

En aquest apartat volem mostrar un recull de llibres recomanats de maternitat per a l’aprenentatge de nens, pares, mares … Poden comprar-se directament a Amazon a través de cada link.

Si estimem la lectura als cinc o als cinquanta anys, l’experiència esdevé una part important i atresorada de la vida de moltes persones.

Aquí hi ha algunes de les raons més comunes per les quals hauries de llegir.

Llibres recomanats de maternitat

La lectura et repta a créixer

Abans que puguis llegir, has d’aprendre com fer-ho. Potser tinguis una llista de llibres recomanats de maternitat però has d’esforçar per interactuar amb línies sense sentit i gargots fins que es transformin en històries, personatges i idees. I una vegada que domines els llibres il·lustrats, passes a les novel·les per a nens. Novel·les sense imatges Literatura clàssica. Llibres recomanats de maternitat en idiomes estrangers. Llegir és un exercici de perseverança, en el qual et desafies constantment a aconseguir més del que vas fer amb el teu últim llibre.

La lectura et permet experimentar múltiples realitats.

Tots tenim un paper excepcionalment valuós a la vida. Però molts de nosaltres, fins i tot si estem satisfets amb aquest rol, sovint ens preguntem com seria viure en un lloc diferent, treballar en una feina diferent o fins i tot ser una persona completament diferent.

Per breus instants, els llibres ens alliberen de les limitacions de la nostra pròpia realitat. Ens porten més enllà del nostre món i al d’algú més real o imaginari. Satisfà la curiositat dels més esmunyedissos. Tingues en compte els nostres llibres recomanats de maternitat.

La lectura desafia la teva perspectiva

Quan experimentes la vida a través dels ulls d’un altre, et trobes amb diversos angles en les situacions més comunes de la vida. Els autors talentosos naturalment s’inspiraran empatia pels seus personatges, i empatitzar amb punts de vista diferents als seus pot ser incòmode.

Extremadament incòmode. Si bé llegir no vol dir que estaràs d’acord amb diferents perspectives, sí t’ofereix l’oportunitat de comprendre-les.

Els nostres llibres recomanats de maternitat

Has disfrutado de nuestro blog?

Subscribete y consigue GRATIS las 7 maneras de enseñar Mindfulness a los niños!

close-link