Sin categoría

Llama Coixí Activity de Fisher-Price

Llama Coixí:
Fisher-Price
Version:
Llama
Price:
28€

Reviewed by:
Rating:
5
On 27/06/2019
Last modified:27/06/2019

Summary:

Les primeres joguines dels nadons han de ser de suport i divertits, i això és el que aconsegueixes amb la Llama Coixí Activity de Fisher-Price

Les primeres joguines dels nadons han de ser de suport i divertits, i això és el que aconsegueixes amb la Llama Coixí Activity de Fisher-Price. Com el seu nom indica, aquesta llama de peluix creix juntament amb els nadons des dels primers dies del naixement fins als primers passos gràcies a les seves quatre formes de jugar. La pots fer servir com a coixí per recolzar-se i jugar, durant un temps amb el nadó cap per avall per als més petits, i per als més grans, asseure’ls a jugar. Una altra opció és portar a aquest company de jocs amb ells per divertir mentre viatges.

13 descobriments sensorials

A cada etapa, hi ha 13 descobriments sensorials. Un mirall d’autodescobriment que s’adhereix a la llengua a la boca de la llama perquè els nadons puguin mirar cap amunt i explorar el seu reflex.

Durant el temps de cap per avall, pots desplegar la manta arrugada de la llama i col·locar el mirall allà perquè els nadons puguin veure el seu reflex.

Joguines per portar amb tu

La manta té colors brillants i personatges de menjar amistosos, a més pots adjuntar el sonall de síndria a lligam de la manta. També s’inclou un mossegador de pastanaga flexible que es pot unir a la lligam al peu de la llama. (També pots invertir els lligams a les que s’uneixen el sonall i el mossegador, o eliminar-les completament de la llama).

La mateixa crida té un bonic cos llanut amb diferents textures de roba en les seves potes i etiquetes de colors perquè els nadons puguin agafar el seu cap.

Quan acabi el temps de joc, pots posar tots els accessoris a la butxaca de la manta de la llama.

Ens encanta que hi hagi diferents formes de jugar amb aquesta joguina, així que no és una cosa que els pares comprin, facin servir durant uns mesos i després hagin de rebutjar-lo.

Crida Coixí Activity de Fisher-Price

Coixí de peluix per a nadons a partir del naixement

Té aquest aspecte súper modern de llama, que definitivament atraurà més als adults que als nadons, i una sensació súper suau que als nadons els encantarà tocar i explorar. A més, el cos de la llama és un bon suport, la qual cosa és excel·lent per fer que el temps cap per avall sigui més agradable per als nadons.

Crida Coixí Activity de Fisher-Price és per edats des del naixement fins a arribat a l’any, però pot créixer amb un nen durant els primers anys.

La llama és rentable a màquina però assegura’t de treure les joguines primer. Durant les primeres etapes del seu ús, si el nadó s’inclina massa cap a la llama, la Llama Coixí Activity de Fisher-Price pot rodar, de manera que sempre es requereix la supervisió dels pares.

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari