Sin categoría

Idees per celebrar el primer aniversari del teu nadó

Ideas para celebrar el primer cumpleaños de tu bebé

Felicitats! Ja fa un any de la teva paternitat i per descomptat del teu nadó. És hora de celebrar una gran festa! Probablement mai vas pensar que arribaria aquest dia, però aquí hi a qualsevol preu: s’acosta el primer aniversari del teu petit. Potser t’hagi semblat l’any més llarg de la teva vida o el més ràpid, i el més probable és que no, que sigui una combinació dels dos, però de qualsevol manera el dia finalment s’acosta. I ara que ho és, pot ser que necessitis algunes Idees per celebrar el primer aniversari del teu nadó.

El primer aniversari del teu nadó

Idees per celebrar el primer aniversari del teu nadó

Des encarregar el pastís (molt important) fins a les decoracions, cal pensar en tot el que puguis necessitar per a la primera festa d’aniversari del teu nadó, com aquests regals originals per a nadons . Primer, voldràs decidir quin tipus de celebració vols organitzar. 

Faràs una festa amb familiars i amics o vols tenir una festa més discreta? 

Pots triar comprar un vestit especial perquè el teu bebè ho celebri i embolicar un regal especial perquè el teu bebè ho desenvolupi (encara que probablement preferirà el paper de regal, tot un clàssic).

I, per descomptat, hauràs de commemorar el dia amb moltes fotos, perquè el primer aniversari del teu nadó només arriba un cop a la vida. 

Al gran!

Alguns pares comencen a planificar la festa d’aniversari del seu petit abans que arribin. 

Si tens un tauler de Pinterest dedicat a temes de festes, segur que hi ha familiars i amics ansiosos i disposats a ajudar a que el dia sigui especial, i estableix un pressupost que et permeti gaudir en tot detall, organitzant aquesta gran festa d’aniversari com si fora per a tu. 

Quan planifiquis, vos de tenir en compte que és probable que el teu petit no recordi el dia i que treballis àrduament per planificar alguna cosa que pugui gaudir. Assegura’t de tenir en compte l’horari de migdiada del teu nen, proporciona aliments que el teu petit pugui gaudir i deixa una habitació o espai a casa teva sense decoració i que sigui tranquil en cas que el teu petit es senti aclaparat i necessiti un retir privat.

Idees per celebrar el primer aniversari del teu nadó

En petit comitè

Si la idea de no organitzar una festa per al teu petit et entristeix, però la idea d’organitzar una festa en gran et posa ansiós, podries fer una petita festa informal per al primer aniversari del teu petit. Convida només a la teva família i amics més propers, demana un pastís i algunes decoracions lights (tres globus i un barret de festa haurien de ser suficients!), I organitza una meravellosa i tranquil·la primera celebració d’aniversari que valdrà la pena recordar. 

Planificant un dia especial

Alguns pares no són molt de festes. A mesura que el seu fill creixi, poden expressar interès en una festa més tradicional, però fins llavors asseu lliure de saltar-te els globus i el pastís i planeja un dia especial per a la família. 

Hi ha algun recinte d’animals o parc prop de casa teva del que et moris de ganes per visitar? Un espai de joc interior al que el teu petit li encantaria explorar? Una caminada que pot acabar en una cala i un bany? 

Aprofita el moment del primer aniversari del teu fill per compartir una experiència amb ells perquè el gaudiu junts, com a pares, apreciareu els records d’aquesta activitat. Tenir un dia en família tranquil també és ideal per als pares nostàlgics que probablement passaran el dia feliços i tristos alhora, perquè el seu nadó ja està creixent.

Una sessió de fotos

Ja sigui que planegis tenir una festa o no, la majoria dels pares volen recordar aquest moment especial de la vida del seu nadó. A mesura que s’acosta el primer aniversari del teu petit, has de considerar la possibilitat de reservar una sessió de fotos per al primer aniversari o, si estàs familiaritzat amb la càmera, fes la teva un. 

Molts fotògrafs ara ofereixen sessions amb pastisseria o altres sessions amb temes d’aniversari, i normalment pots trobar un fotògraf assequible en demanar recomanacions en el grup de mares o pares de la teva localitat al Facebook.

Celebra el teu primer any de paternitat

Celebra TEU!

Si bé és probable que el teu bebè sigui el centre d’atenció en el seu aniversari, assegura’t de planificar el temps per reconèixer-te a tu mateix ia la teva parella per tot el que heu fet durant l’últim any. 

Sorprenentment, has sacsejat completa i totalment el primer any de vida del teu petit i, encara que no t’ho sembli ara (especialment si encara no estàs dormint o si el teu petit ha desenvolupat recentment algunes conductes desafiants) mereixen ser celebrats. 

Pren-te una hora (o un dia) per a tu i fes el que sigui que et rejoveneixi. 

Després de tot, tens 17 aniversari més per planificar abans que el teu petit es vagi de casa! 

Vols més idees? visita https://wowgenial.com

Pren la decisió correcta per a tu

No hi ha una manera incorrecta o correcta de celebrar el primer aniversari del teu nadó. Aquestes són les nostres idees per celebrar el primer aniversari del teu nadó. Ja sigui que escullis llançar un extravagància elaborada, fes-ho simple, honra el petit d’una manera que sigui significativa per a tu, una cosa és segura: serà un aniversari per recordar. 

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari