Lifestyle

El meu fill s’avorreix a l’estiu i això és saludable

Cansat de perdre els teus estius lluitant per portar els teus fills a la piscina perquè facin natació, futbol al campament, casal d’estiu o qualsevol altra activitat? Els psicòlegs suggereixen que potser t’ho prenguis amb calma aquest estiu. Després de tot, una dosi d’avorriment és molt saludable per a ells. No he de preocupar-me si el meu fill s’avorreix a l’estiu, això és saludable.

Hi ha psicòlegs que diuen que l’avorriment és necessari perquè els nens desenvolupin un «estímul intern» i, en última instància, es tornin creatius.

No t’ho creus? Tingues en compte el següent:

El meu fill s’avorreix a l’estiu i això l’obliga a fer servir la seva imaginació per jugar

Si el teu fill està avorrit, es veurà obligat a pensar fora de la seva ment. Quan no se’ls donen joguines o jocs amb els quals jugar, hauran d’inventar els seus propis jocs imaginatius per jugar.

El temps lliure vol dir més temps per a la introspecció

El temps lliure ininterromput és temps d’autocura. Això es deu al fet que ens permet mirar cap a dins i estar sols en els nostres propis pensaments, reflexions i idees. Si el teu fill es queda sol sense res que el distregui, és inevitable que comencin a mirar cap a dins.

De l’avorriment poden venir genis creatius

La inspiració sovint ens colpeja quan estem avorrits, asseguts allà sense res més que fer que inventar creacions en els nostres caps … alguns dels quals es manifesten en realitats. Els escriptors escriuen per avorriment. Alguns músics fan música per avorriment. Altres dissenyadors dissenyen per avorriment. Això és perquè quan tenim l’opció d’omplir el nostre espai buit, l’omplim amb les nostres passions, moltes de les quals són creatives.

Estar avorrit és una sensació natural que de totes maneres hauran d’aprendre en algun moment

Tots experimentaran avorriment en algun moment, inclosos els teus fills. També podrien ser introduïts a l’avorriment tard o d’hora perquè no es apeguen massa a l’estimulació constant. D’aquesta manera, poden desenvolupar una relació més saludable amb l’avorriment i usar el seu temps sàvia i productivament (fins i tot si això significa posar-se al dia amb les pràctiques de cura personal com simplement relaxar!) En lloc de recórrer a estimulants abusius ( i, per tant, tòxics).

L’avorriment els encoratjarà a passar més temps de qualitat entre ells

Quan els teus fills no tinguin joguines, telèfons mòbils, televisors, ordinadors o jocs, us haureu … L’un a l’altre. I passaran molt més temps de qualitat junts del que ho farien si tinguessin alguna o totes aquestes coses. Això és perquè probablement parlareu més i comprometeréis vostra imaginació junts.

SI !! El meu fill s’avorreix a l’estiu i això és saludable !!

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari