Nadons

El descans del nadó

hamaques per a

L’hamaca per a nadons és l’accessori més desitjat per tots els pares de tot el món. Estan dissenyats per a mimar als més petits fins que cauen en una dolça migdiada, aquests articles són l’ajuda perfecte per a la criança dels fills, calmant al teu nadó quan no tens temps per abraçar-lo i millorant el descans del nadó.

Com triar una hamaca per al teu nadó? Triar l’hamaca de nadó adequada per al teu fill és difícil. Per aquesta raó, he creat aquesta guia per ajudar a totes les mares i pares nous a decidir quin pot ser el teu model adequat.

El descans del nadó

Triar una hamaca per a nadons

L’elecció d’una hamaca per a nadons per millorar el descans del nadó, és més complicat del que puguis imaginar. Hi ha dotzenes de models i literalment pots perdre el cap i confondre’t. Aquest accessori varia des de simples a accessoris amb joguines i centres d’activitats. Alguns es mouen quan el teu fill es mou, mentre que altres funcionen amb bateries.

Com era d’esperar, els preus també varien àmpliament. Llavors, com hauries triar una hamaca per a nadons? Igual que amb qualsevol altre article dissenyat per a nadons i nadons, confia en la qualitat, el preu i les característiques que t’interessin.

Per què invertir en una hamaca per a nadons

Una hamaca per a nadons és essencial a la teva llar, especialment perquè el nen s’interessa pel món que l’envolta. Això generalment succeeix al voltant del segon mes de vida, quan el nadó comença a sentir-se incòmode al bressol durant el dia.

De fet, des del segon mes de vida, el nadó tendeix a romandre en posició vertical i mantenir el cap per sobre de la resta del cos. Una hamaca és l’article dissenyat per mantenir al teu nadó en una posició còmoda quan no pots portar-lo en braços.

La majoria de les hamaques disponibles al mercat tenen respatllers reclinables que permeten que el nadó dormi i alguns d’ells vénen amb nombroses característiques addicionals.

Però l’avantatge més important d’una hamaca és que proporciona un lloc còmode i segur per a un nadó. Una vegada que asseguris els arnesos al voltant del teu nadó, podràs deixar al petit desatès mentre continues amb les tasques diàries.

Per ajudar els pares a tenir una mica de temps lliure de balanceig, la majoria de les hamaques també tenen una funció de balanceig i centres d’entreteniment.

Tipus d’hamaques per a nadons

Al mercat actual, hi ha dotzenes de models d’hamaques per a nadons. Algunes d’elles es balancegen. Altres tenen velocitats de balanceigs variables, música i altres joguines electròniques.

A més, algunes hamaques per a nadons compten amb respatllers amb múltiples posicions de reclinació, mentre que altres fins i tot tenen llums nocturns dissenyats per relaxar el nadó.

Independentment del model, una bona hamaca per a nadons ha de cobrir-se amb un coixinet extraïble i rentable. La hamaques per a nadons també han de ser lleugeres i fàcils de manejar, però robustes i resistents per subjectar al teu nadó de forma segura.

Finalment, tingues en compte que la majoria de les hamaques per a nadons estan dissenyades per a nens i nadons petits. La majoria dels fabricants els recomanen per a nens de fins a sis mesos d’edat i un màxim de 10 kg. No obstant això, alguns fabricants proposen models que es poden usar fins als dos anys i generalment vénen amb diferents ajustaments i joguines capaços d’entreteniment tant a nadons com a nens petits.

Com triar l’hamaca per a nadons adequada

Si t’agrada un model clàssic d’hamaca o un més tecnològic, hi ha coses a considerar abans d’invertir en aquest accessori.

  • Seient: el primer i més important que has de verificar en comprar una hamaca és el seient. Si el seient no és còmode, el teu bebè probablement es sentirà confús cada vegada que ho col·loquis a l’hamaca i l’article no serà de molta ajuda. El seient ha d’estar encoixinat amb un material suau, però evita els seients amb massa farcit ja que no proporcionaran el suport adequat. El farciment ha de ser fàcil de netejar, ja sigui rentable o impermeable. A més, has d’invertir en un model amb un suport ajustable que es reclini en diverses posicions.
  • Marc: una de les característiques més importants però sovint oblidades d’una hamaca per a nadons és el marc. El marc no només defineix l’estabilitat de l’hamaca sinó també el rang de rebot. De fet, depenent del disseny, el rebot pot variar de lleu a molt. El material de què està fet el marc també és crucial per verificar. Tria una hamaca amb un marc de metall resistent i recorda que la seguretat és el primer. Finalment, també has de verificar si el marc és fix o plegable. Si viatges amb freqüència o vius en una casa petita, és possible que vulguis triar una hamaca amb un marc plegable.
  • Seguretat: quan es parla de seguretat, el més important és la certificació. Pren atenció al triar una hamaca, que estigui certificada per les agències nacionals. Una vegada que sàpigues que l’article que t’agrada està certificat, verifica el límit de pes i els arnesos. Les corretges que sostenen el nadó en el seu lloc han de ser fortes i duradores, i és aconsellable triar una hamaca amb un límit de pes més gran, ja que portarà més temps per créixer.
  • Entreteniment: hi ha nombrosos models d’hamaques per a nadons que vénen sense entreteniment en absolut. Si bé aquestes hamaques solen ser d’alta qualitat, el teu bebè es pot avorrir amb elles a mesura que creixi. Si vols mantenir al teu nadó a l’hamaca durant més temps, tria un que vingui amb una barra de joguines, música i sons, llums i fins i tot amb un seient que vibri.

Conclusió i elecció final

Triar la millor hamaca no ens va ser gens fàcil. Va haver-hi nombroses característiques que vam haver de considerar i, sobretot, nombroses característiques addicionals. No obstant això, tenint en compte la versatilitat d’ús, la facilitat de transport i emmagatzematge i la robustesa general.

Quin ens recomanes tu?

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari