Embaràs, Nadons

De compres abans del naixement

compres abans del naixement

Tinc diverses llistes de compres abans del naixement amb articles imprescindibles per a nadons, coses que has de posar a la teva llista, coses per comprar a les futures mares per als seus baby showers, i fins i tot la llista més bàsica d’articles essencials per a nadons.

Però això no és el del que parlarem avui. El post d’avui va sobre les coses que has de comprar abans que neixi el teu nadó i que normalment no veuries en una llista obligatòria d’articles per a nadons, les coses en les que la gent realment no pensa, però que són SÚPER convenients per tenir a la mà quan arribis a casa de l’hospital.

De compres abans del naixement

L’últim que vols fer quan tornis de l’hospital amb un nadó és anar a la botiga perquè no tens el que necessites, i tenir aquestes coses a casa et serà de gran ajuda. Algunes d’aquestes coses són per a la teva comoditat després del part i algunes d’elles són per tenir cura d’un nadó, però de totes maneres, estaràs feliç de tenir-les i ‘t’ajudaran a eliminar part de l’estrès de tornar a casa de l’hospital!

A l’hora de comprar depèn que productes és molt interessant l’opció en línia com la de okbebes donats els preus que ofereixen així com l’àmplia gamma de productes.

Amb tants productes per a nadons en el mercat, pot ser difícil saber el que realment necessites i el que és simplement un extra. Aquí hi ha un resum de l’essencial per ajudar-te amb la teva llista de la compra.

Roba de bebè

 • Almenys vuit vestits tot en un seran molt útils. Els nadons petits tendeixen a viure en aquests vestits durant els primers mesos i realment no necessiten fer servir res més, a part d’un vestit de cos sencer sota a l’hivern i una rebequeta a la part superior si fa fred.
 • Almenys sis vestits de cos sencer, amb caputxa. Aquests poden usar-se sota de tot en un, o sols si fa calor. Les versions de màniga curta i llarga estan disponibles per a diferents èpoques de l’any.
 • Una o dues rebequetes per a proporcionar una capa addicional de roba.
 • Si és hivern, és possible que el teu nadó necessiti un abric o un vestit tot en un. Si passa molt de temps al cotxe, tria un que no sigui massa gruixut, en cas contrari hi ha el risc que el teu bebè tingui massa calor.
 • Un barret suau i acollidor serà essencial a l’hivern. Si el teu bebè serà prematur, o si el clima és fresc a l’estiu, també és útil un barret de punt de cotó.
 • Si tries vestits tot en un que cobreixin els peus del teu bebè, no et caldrà mitjons. De totes maneres, són molt complicats amb els nadons i tendeixen a seguir caient o es perden.

Bolquers

 • Com que els nadons necessitaran que els seus bolquers es canviïn de 10 a 12 vegades al dia, compra prou perquè continuïs durant almenys els primers dies més o menys. També et caldrà sacs de bolquers i tovalloletes humides (o cotó).
 • Si planeges fer servir bolquers reutilitzables, et caldrà almenys 15 bolquers adequats per al teu nadó acabat de néixer.
 • També necessitaràs una galleda, folres de bolquers i una mica de esterilitzador de bolquers. Probablement també sigui una bona idea tenir com a mínim un paquet de bolquers d’un sol ús a mà, en cas que es retardi amb el rentat durant les primeres setmanes.

Equip d’alimentació

 • Si estàs alletant, et caldrà sostenidors de lactància i coixinets per al pit.
 • Ampolles, tetines, raspalls d’ampolla i un esterilitzador o un altre mètode d’esterilització són vitals si ho vas a alimentar amb biberó. Els pitets de cotó també poden ser útils.

Què necessito per a la roba de llit de la meva nadó?

 • Una cistella, un bressol o un bressol de Moisès.
 • Si el teu bebè va directe a un bressol, necessitarà llençols i mantes cel·lulars, o un llençol ajustable i un sac de dormir per a nadons. Si el teu bebè va a tenir una cistella o bressol Moses, et caldrà 03:00 llençols o quatre llençols i diverses mantes mida cotxet.
 • Un matalàs que s’adapti a la cistella o bressol de Moses.
 • Una peça lleugera de cotó o un jersei de cotó és útil perquè el teu bebè se senti segur sense sobreescalfar durant les primeres setmanes.

Bany

 • Un bany per a nadons pot ser útil, però ocupen molt espai si l’espai és limitat. Un suport per al bany per a nadons subjectarà al teu nadó de forma segura al bany principal i és molt més econòmic.
 • Les tovalloles per a nadons són útils, però no essencials. Els nadons es poden embolicar en una tovallola de bany petita.
  Un netejador per a nadons o emol·lient suau i líquid per a nadons per protegir la delicada pell del teu nadó, franel·les de cotó i / o cotó.

Viatge

 • Un cotxet de nen, una cadira de passeig o un cotxet que es pot plegar, de manera que és adequat per a nadons acabats de néixer. Necessitaràs un protector contra la pluja i, a l’estiu, un para-sol.
 • Un seient per al cotxe orientat cap enrere, si el teu bebè viatjarà amb cotxe. Les cortines per al cotxe també són útils a l’estiu.

Altres essencials

 • Una bossa canviador és essencial per guardar tots aquests artícles que ara necessita portar amb tu cada vegada que surtis de casa. Tria una bossa amb un canviador i espai per tovalloletes humides, molts bolquers i el biberó del teu nadó (si ho vas a alimentar amb biberó). Si està molt organitzat, pots preferir una bossa amb molts compartiments. En cas contrari, tria un estil més simple, ja que pot arribar a perdre molt de temps buscant aquest element vital, però enterrat.
 • Les mussolines tenen una multitud d’usos. No surtis de casa sense elles! A més de protegir la seva roba dels inevitables nadons malalts, proporcionen una superfície suau per descansar el cap del teu nadó.

Bé, amb sort, molta d’aquesta informació serà nova per a tu i, amb sort aquesta llista de compres abans del naixement, realment ajudi a que la vida postpart amb un nadó sigui molt més fàcil i més còmoda per a tots!

Published by Àngel

Pare de 2 criatures, amb DO Empordà i collita del 86, aficionat a la fotografia i la cuina, sempre penso en viatjar. Estudiant el grau de Turisme a la UOC.

Deixa un comentari