Com organitzar una mudança en família

Si la teva família està súper emocionada de passar del condomini en el que has estat vivint durant els últims anys a a una nova llar, hem recollit alguns consells sobre Com organitzar una mudança en família d’una casa a una altra. Com mantenir organitzat i mantenir el moviment com a mínim estressat possible.

Ja des de petit, fins que et vas fent més gran, passes per la universitat i diversos treballs, et veus obligat a canviar sovint d’habitatge.

Com organitzar una mudança en família

Tens dues maneres de fer-ho, per tu mateix o bé la més còmoda: Contracta una empresa de mudances en família! No et tallis a demanar pressupost (es gratis!), si et vols treure problemes del cap demana un pressupost de mudança en família i si et encaixa, serà la manera més ràpida i còmoda per canviar de llar.

Desfés-te de tot el que puguis abans de mudar

Dona, ven i regala absolutament tot el que no necessitaràs en la teva nova llar. t’agrairàs a tu mateix quan desempaquetis massa caixes en l’altre extrem del moviment. Ni et pots imaginar del que pots acumular en anys!

Comença a empaquetar com més aviat millor!

Faràs un millor treball d’embalatge si comences aviat. L’embalatge amb presses tendeix a ser un embalatge desorganitzat.

Etiqueta les caixes clarament

Si ja tens més o menys la distribució de la nova casa, et serà més fàcil assignar els articles en les caixes que poden anar a cada habitació. Assigna una lletra de l’alfabet a cada habitació, i etiqueta les caixes amb la lletra de l’habitació a la qual pertanyen a la nova llar sobre la marxa. Això és útil fins i tot si totes les caixes comencen des d’un traster.

Fes inventari mentre empaquetes per a la teva mudança en família

Si tens temps per fer-ho, crea un inventari simple mentre empaquetes. Fes un full de càlcul de Google, però si ets una persona de paper i llapis, pots utilitzar un simple inventari.

Facilita trobar les caixes amb les coses que necessitaràs immediatament

Utilitza un marcador de color diferent per etiquetar aquestes caixes, o afegeix adhesius o estrelles perquè sigui més fàcil de trobar. Les mudances són esgotadores, i coses simples com marcar les caixes que tenen subministraments bàsics de cuina, llençols i tovalloles marquen la diferència.

Quin consell de mudança en família afegiries a la meva llista?