Icono del sitio My Cool Family

Butterfly Park Empuriabrava

El Butterfly Park Empuriabrava és un parc tropical amb mes de 15 anys de dedicació. Està situat a la Costa Brava, en una zona de gran riquesa natural i cultural, a prop del «Parc Natural: els Aiguamolls de l’Empordà», ia pocs km de «Parc Natural de Cap de Creus» i del «Parc Natural de l’Albera».

Butterfly Park Empuriabrava

2000 m2 de Butterfly Park Empuriabrava

En un hivernacle de 2000 m2 hem recreat una selva tropical, on les papallones exòtiques, els lloros i altres animals són els protagonistes. Les plantes són fonamentals per aconseguir l’ambient adequat i un funcionament ecològic equilibrat.

Un dels objectius del parc és que infants, famílies, joves i adults puguin gaudir del contacte directe amb la natura i amb els animals. Poden conèixer la vida de les papallones de molt a prop, observant les quatre fases del seu cicle vital i coneixent la gran varietat d’espècies que existeixen.

Les papallones més grans del món a Butterfly Park Empuriabrava

Algunes de les grans curiositats que es poden trobar al parc són la papallona mes gran del món la Attacus atles, el colom més gran del món el Goura victòria i els Muntjaks, uns fabulosos cérvols asiàtics, dins de molts altres animals.

El parc es pot visitar tant lliurement com reservant una visita guiada per a grups a partir de vint persones.

Un habitat recreat en Butterfly Park Empuriabrava

‘Al park hi ha des de tortugues fins lloros i des iguanes fins papallones exòtiques, és una festa per als sentits! Amb una temperatura de 28ºC i un nivell d’humitat del 80%, recreen veritablement un ambient tropical i emula l’hàbitat natural de les espècies acolorides que anomenen llar a aquest jardí.

El canvi de temperatura i humitat es nota immediatament en entrar al jardí. Els nens solen estar fascinats per tots els rèptils que veuen passar, especialment les iguanes. Les aus que es posen en els arbres i les papallones amb les seves acolorides ales, mai deixen de sorprendre.

En caminar pel parc trobaràs molts rètols que t’informaran més sobre les espècies que hi viuen. Per exemple, sabies que les papallones tenen sensors de sabor en els seus peus?

Font: Butterfly Park Empuriabrava

Salir de la versión móvil