Icono del sitio My Cool Family

Blocs Light Stax

Sempre he pensat que la construcció en miniatura seria molt millor amb una mica més de llum a les nostres cracions i els Blocs Light Stax són un mètode molt intel·ligent i discret per a aconseguir-ho. Són sense fil, i amb prou feines es percep d’on ve l’energia. La forma en què es connecten entre si vol dir que pots fer tot tipus de dissenys increïbles de manera segura.

Posa llum als teus creacions

Gràcies a Toysline.es ens han arribat els Light Stax perquè els provem i tan aviat com van arribar, no vam poder esperar crear tot tipus d’escultures amb els blocs grans i els que vénen en els packs. Cal dir que ens hem quedat molt impressionats amb el Light Stax, i no obstant això, estàvem molt escèptics abans de provar-los.

Ens han guanyat. Tenim el set del dinosaure, el cotxe de policia i alguns kits de principiants. El sistema amb el qual es dóna llum és molt intel·ligent, amb metall incorporat en els blocs per passar el corrent. Amb prou feines es pot veure i no interfereix amb la construcció.

El plàstic té una sensació una mica menys suau que altres blocs de construcció compatibles, però tot i així es veuen de molt bona qualitat i els colors brillants són excel·lents. L’encaix quan els maons s’enganxen els uns als altres és una mica estret, però no arriba a ser frustrant perquè el teu fill no tindrà cap problema per fer les seves creacions.

Sets per a la imaginació

Els packs són molt divertits i les construccions estan molt bé aconseguidas. El disseny està ben pensat i les instruccions són fàcils de seguir.

Has de tenir en compte on es col·loquen els Sound Stax i Light Stax per crear el circuit i que funcioni, ja que necessitaràs mantenir un caminet continu des del bloc d’energia a qualsevol àrea il·luminada, si no és així no aconseguiràs que funcioni.

El  Hybrid Police Car  té 109 maons entrellaçats regulars i 16 maons Stax especials que funcionen, inclòs un Sound Stax. I si … amb so de cotxe patrulla !!! i també amb llums intermitents !!!

Això funciona increïblement bé i és bastant sorollós. Tampoc durarà molt de temps. El bloc d’alimentació d’aquest conjunt també funciona amb piles. Hi ha un munt de peces mòbils de la mateixa manera que les rodes del vehicle.

El set de dinosaure és molt divertit, encara que he de dir que Enzo, un cop va veure que agafava forma de dinosaure li va donar una mica de por, amb els seus rugits i ulls il·luminats!

El joc  Light Stax Classic V2 és un dels nous jocs V2 Stax que estan disponibles en aquests moments. Alguns d’aquests packs funcionen amb un carregador USB. Els llums són molt brillants i aquests sets vénen en caixes molt més elegants, que es poden usar fàcilment per a l’emmagatzematge o fer un regal bonic.

El joc Classic V2 conté 24 blocs de llum Light Stax i una fabulosa base en què pressiones el botó ‘o’ diverses vegades per canviar els llums a través de 6 maneres diferents. Hi ha tanta varietat que realment pots trobar un conjunt per fer el que vulguis amb gairebé qualsevol construcció. Enzo ha passat hores amb el mòdul que reconeix la veu, i colpejant la taula la llum responia als seus cops o crits.

Deixa anar la teva imaginació amb els Blocs Light Stax

Hi ha molts conjunts diferents de Blocs Light Stax disponibles en diferents botigues, així que si busques alguna cosa, busca a la teva localitat. Et garanteixo hores de diversió

Salir de la versión móvil