Icono del sitio My Cool Family

Almeria en família

Almeria és famosa pels seus carnavals incendiaris i els seus colorits restaurants nacionals. Un lloc adequat per gaudir Almeria en família, la recreació es pot trobar aquí, fins i tot per als viatgers amb nens.

Visita l’aquari

Definitivament has de visitar el parc aquàtic Mariopark. Es distingeix per la seva impressionant escala. Hi ha 6 piscines operatives en el territori d’aquest parc aquàtic, entre les quals hi ha una piscina amb onades artificials, així com una piscina poc profunda per als visitants més joves.

Al parc aquàtic, hi ha tobogans i atraccions de diferents nivells de complexitat, així com una luxosa zona de relaxació amb jacuzzi. Els clients del parc aquàtic poden recuperar forces després de l’entreteniment en una acollidora cafeteria.

Almeria, escenari de Hollywood

El parc d’atraccions més inusual d’Almeria és Mini Hollywood. És una ciutat real, construïda a l’estil del Salvatge Oest. Anteriorment, s’utilitzava com a plató. Aquí es van filmar westerns famosos, i quan no es necessitava la plaça, es va convertir en un interessant parc d’atraccions.

Avui dia, hi ha moltes atraccions úniques per als visitants del parc. Tots els dies es duen a terme interessants programes d’espectacles per als hostes. Al territori del parc d’atraccions hi ha cafès-salons originals.

Una altra característica interessant de Mini-Hollywood és el zoològic. Hi ha més de 100 espècies d’animals portats de diferents parts del món. Visitar el bell zoològic també et donarà moltes impressions.

Visita cultural d’Almeria en família

Amb nens més i no tan grans, serà interessant visitar alguns dels llocs històrics de Almeria. Una excel·lent opció seria una excursió als refugis contra bombes que es van construir durant la Guerra Civil.

Se situen a una profunditat de 9 metres i es conserven perfectament fins als nostres dies. Els refugis antiaeris són una veritable ciutat subterrània. Els petits viatgers podran gaudir d’un passeig pels laberints subterranis. L’atmosfera dels últims anys es va conservar al refugi antiaeri en la major mesura possible.

El més interessant per a una visita familiar a la institució cultural és el Museu d’Almeria. La base de la seva exposició està formada per artefactes arqueològics únics. L’obertura d’aquest museu es va realitzar en 1933. Avui en dia, la seva col·lecció compta amb milers d’artefactes de valor incalculable que s’han trobat tant en el territori de la ciutat com en els seus voltants.

Als petits visitants els agradaria considerar les velles eines i elements de la vida quotidiana presentats al museu, que pertanyen a l’època de l’Imperi Romà. Al museu, es realitzen excursions especials per a nens.

Almeria de shopping

Per a aquells que només volen caminar amb els nens i relaxar a l’aire lliure, val la pena anar al bulevard Betlem. Aquest és un bell bulevard, emmarcat per esveltes fileres de palmeres. Les principals decoracions del parc són interessants escultures. Hi ha botigues per tot arreu i acollidores àrees de recreació. En el bulevard, pots anar en bicicleta i patinar, els nens segur que els agradarà aquí.

Descansar a Almeria és simplement impossible d’imaginar sense visitar les reserves nacionals úniques i conèixer els llocs naturals.

Cap de Gata

Amb nens més, val la pena anar al Parc Nacional Cap de Gata. L’àrea d’aquesta reserva és de 9,000 hectàrees. Els visitants del parc tindran l’oportunitat de passejar per la costa fabulosament bella, així com relaxar-se en les pintoresques platges de sorra blanca com la neu.

Al territori del parc nacional, hi ha diversos pobles de pescadors pintorescos. Al seu territori hi ha zones arqueològiques molt interessants per visitar Almeria en família.

Salir de la versión móvil